Zvezda - Kako se izboriti za ''pojačane'' ponude?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.01.2020.
13:58
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Za koje igrače ima interesovanja?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle iznenadnog odlaska Marka Marina u Al Ahli, usledilo je zatišje u Zvezdi, kada su u pitanju potencijalne prodaje još nekih od aktuelnih prvotimaca.

To ne znači da nema interesovanja iz inostranstva, ali ponude još uvek nisu na nivou koji na ''Marakani'' očekuju.

Preneli smo ranije danas kakva je situacija oko Pavkova, koji bi mogao da se pridruži Marinu u Al Ahliju, ali pod uslovom da Arapi značajnije ''odreše kesu''. Slična je situacija i oko štopera Miloša Degeneka, za koga se interesuju pojedini kineski klubovi, a odranije se piše i o mogućnosti da vezista Dušan Jovančić pređe u Ferencvaroš.

''Blic'' na ovu temu otkriva da u Zvezdi ima još igrača za koje se čekaju ''pojačane'' ponude.

Postoji i interesovanje i za golmana i novog kapitena Milana Borjana, ta ponuda od neimenovanog kluba se karakteriše kao ''dobra'', što se ne može reći za napadača Ričmonda Boaćija, za koga se takođe navodi da ''postoji ponuda'', koju treba ''pojačati'', ali se opet ime zainteresovanog kluba ne navodi.

Pomenuti izvor ističe da i za El Fardu Bena ''ima interesovanja'', opet bez konkretnijih detalja.

U svakom slučaju, Zvezda posle odlaska Marina još nije dobila nijednu ponudu ''koja se ne odbija''. S obzirom na odličnu zaradu od Lige šampiona, crveno-beli ne bi trebalo da žure sa prodajama, što oni za sada i ne čine, ali se istovremeno radi i na dovođenju Sanoga iz Al Itihada, o čemu smo jutros pisali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 19.01.2020
17:11

Pošto odbijaju ponude za Borjana, Degeneka, Pavkova, Boaćija...za koje tvrde da su u rangu Marinovog transfera zašto onda nisu odbili ponudu za Marina? Nije valjda da su procenili da je Marin najjeftiniji? Da li je zarada od 1.4625M € za Marina ponuda koja se ne odbija ili je možda imao neku klauzulu koja nije otkrivena? Kako to da mediji i zvezdini navijači dođu do informacije o klauzuli kod Leonarda, o otkupu ugovora Sadika, a nemaju informacije o igračima iz zvezde? zvezda je od LŠ zaradila samo oko 26M €, kažem samo jer je samo prvi tim košta 30M €, a primera radi ceo klub je za prošlu sezonu potrošio 58.5M € (zvanična informacija od generalnog direktora kluba). Nakon dolaska Žandera, Kanjasa, Garsije, Van La Pare i Tomanea pre svega troškovi za aktuelnu sezonu će očekivano biti veći zbog tih transfera i njihovih plata, verovatno veći od 58.5M € tako da ni odlazak Marina i ušteda u vidu njegove šestomesečne plate neće doprineti da se značajno smanje troškovi. Od 26M € do preko 60M € zvezdi će trebati sigurno preko 35M € koje teško da će ove sezone zaraditi od transfera pa makar uračunali i državne donacije od 8M € i značajniji transfer Joveljića. Tako da zvezda ne bi prekršila finansijski fer-plej morala bi do kraja sezone da zaradi 20-25M € (računam državne pare i transfer Joveljića) za koliko će biti u minus na kraju sezone tj. za koliko će se povećati dug kluba, osim ukoliko zvezda ne redukuje svakodnevne troškove, ali vidimo da neće pošto Grafičar ide na pripreme u skupocenu Tursku. Ne znam samo dokle će UEFA više tolerisati kršenje finansijskog fer-pleja.

avatar
Man united
Sunday, 19.01.2020
20:45

Господине, Минхаузен, није вам пало на памет да је Марин можда инсистирао да иде? То у заслепљеном мозгу не видиш? Пошто тврдиш да је то званична информација за те силне милионе, дај овде где си то прочитао. Поткрепи своје лажи бар мало. Еј, 60М. Ја сам теби давно рекао кад лажеш, фора је да лажеш умерено и уверљиво. Да си бар рекао 20, 30, па да се нађе неко неинформисан да ти поверује. Ал ти крк, 60. Не иде.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 20.01.2020
21:50

Predsednik Nadzornog odbora crvene zvezde Dragan Milošević i ujedno sudija u postupku za Agrobanku: https://www.youtube.com/watch?v=FpmshGDSPRc Na 13:28 kaže: Prihodi 61,3M €, a rashodi 58,5M €, 40% od zarade od LŠ ide igračima u vidu premija. I slušaj od početka do kraja sam, nemoj da se brukaš više da dozvoljavaš da te navijači Partizana podučavaju i informišu o klubu za koji navijaš. Nađi i sam izjave Terzića o budžetu od 60M € od kojih je 30M € uloženo u tim kako reče koliko tim košta zvezdu. Uživaj ;)

avatar
RG VILI
Sunday, 19.01.2020
22:47

Pa druze, bice tu neki novi marifetluk :) UPPR hahah

avatar
svojnasvome
Sunday, 19.01.2020
16:12

Kako? Pocnete da igrate posteno i vidis kolko vredis a vide i oni koji treba da pojacaju ponude! Prosto.....doduse kolko god prosto bilo za vas je to tesko izvodljivo!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 19.01.2020
17:08

Neposteno smo usli u dve lige sampiona,bezi bre,samo vi prodajte igrace,pisite izmisljenje ponude,mi pravimo ekipu za ligu sampiona a ne u decembru da izgubimo titulu,prodamo jednog igraca i dicimo se kako smo eto navodno bolji zato sto smo prodali nekog.

avatar
Mani2
Monday, 20.01.2020
23:52

Niko tebe ne razume pa cak ni sam sebe ne razumes.Mogao bih da ti objasnim neke stvari.

avatar
Man united
Monday, 20.01.2020
13:36

То што медији напумпавају само грешке у Звездину корист, нема везе са стварним стањем. Звезда кад је оштећена, то нико не помиње (а било је ове сезоне више грешака на нашу штету). Кад противник Партизана буде оштећен, нема бомбастичних наслова. Иначе, на дербију смо шутнули на гол и дали гол, али је поништен. То си заборавио. А заборавио си и сезоне где је Звезда добијала дербије а Партизан титуле. Тада то није било чудно? Ливерпул је до прошле сезоне добијао редовно најјаче, али титули нису могли ни да присмрде. Ове сезоне је то случај са Манчестером, па нико нормалан не тврди да Манчестер заслужује титулу. Само ви знате да се напалите за дерби да одиграте ко да вам је задња. И то вам је као неко мерило. Један дерби сте чак одбили и допинг контролу. Толико.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 20.01.2020
00:32

@RG VILI
I jedan derbi jedina stvar koju imate da spominjete svo ovo vreme?Bravo,ti se ponosi JEDNIM DERBIJEM,ja cu titulama i ligom sampiona,jer inace i Barselona izgubi od granade pa je sampion,samo maleni klubovi se dice nekim pobedama,bitna stvar,derbi ne osvaja titulu.Derbi pre toga kod nas 2:1 proslavili tako titulu,godinu pre toga derbi 2:1 proslavili tako titulu i?Smesna prica,cuj prodate igraca za ozbiljan novac,jok vi ste prodavali,preracunaj zadnjih 3,4 godine ako umes pa pogledaj ko je vise prodavao

avatar
RG VILI
Sunday, 19.01.2020
22:49

Izgubimo titulu kad vam sviraju 14 penala da napravite razliku :) Dodje derbi nešutnete u gol :) Toliko.... A da prodate nekog igraca za ozbiljan novac jako teško