Zvezda - Kako protiv ruske zime?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako se meč približava, to postaje sve veća briga crveno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle ubedljive pobede proteklog vikenda nad Javor Matisom (3:0), fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za put u Moskvu, gde ih očekuju surovi zimski uslovi.

Prognoze govore da bi u sredu u vreme odigravanja utakmice između CSKA i Crvene zvezde temperatura mogla da padne i na čak 18 stepeni Celzijusovih ispod nule, što su uslovi u kojima većina Zvezdinih fudbalera još nije igrala.

To u izjavi ''Novostima'' priznaje i napadač crveno-belih Aleksandar Pešić.

''Iskreno, mi smo promrzli i na beogradskih minus dva-tri, a ja nikad u životu nisam igrao po vremenu kakvo nas očekuje u Moskvi.

Teško se po takvoj zimi zagreješ, ali s obzirom na to koliko nam znači utakmica, sa kakvom energijom ćemo ući u nju, taj faktor temperature će ostati po strani''
, objašnjava Pešić.

Foto: Screenshot
minus

Kada je sama utakmica u pitanju, Pešić očekuje duel sličan beogradskom, tokom kojeg nije bilo golova. Ne treba očekivati ''umiraje u lepoti'', važno je ostvariti cilj, makar i kroz produžetke, mada imajući u vidu teške vremenske uslove, bilo bi dobro da se sve završi u 90 minuta.

U tome bi mogao da pomogne i Pešić, ali i Ben, nekim svojim pogotkom.

Ben je protiv Javor Matisa prokockao par odličnih prilika, ali Pešić ima razumevanja za saigrača.

''Imao je preveliku želju da se upiše u strelce i to ga je omelo. Ben je dobar igrač, ukolopio se brzo i verujem da će postići gol kad to bude najvažnije'', poručio je Pešić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 19.02.2018
13:15

e pa da niste išli na pripreme u toplije krajeve sad vam ne bi bio problem :D nije to strašno videće i sami samo dok se malo rastrče,neće ni misliti o tome

avatar
Nikolaus
Monday, 19.02.2018
12:50

Najbitnije od svega je da Zvezda odigra korektno odbranu. Ukoliko odbrana bude na visokom nivou ubedjen sam da ce Zvezda postici gol. U takvoj situaciji CSKA bi morao da postigne dva sto je vec jako tesko.

avatar
Milan_89
Monday, 19.02.2018
12:44

Ajde bre ljudi tamo rade gradjevinu i na vecem minusu niste deca mozete da izdrzite 90 minuta na minusu... Znam ja da je komisija navikao da zivi u minusu njima bi bilo lakse ali stisnite zube i udri

avatar
Kladionicar
Monday, 19.02.2018
15:11

Ti stadioni imaju i grejanje koliko se ja secam, tako da je minus jos i manji, ali fudbaleri su to..

avatar
Milan_89
Tuesday, 20.02.2018
14:20

A dobro ne mogu vazduh ugrejati jer je krov otvoren to grejanje vise sluzi da se ne bi sneg zadrzavao na travi i zbog publike, mada sigurno je drugaciji osecaj tj malo toplije na samom terenu nego u gradu slazem se

avatar
SvetskiSampion
Monday, 19.02.2018
16:33

Rade sa kapama i u jaknama, treba udisati vazduh koji je tako hladan a oni zagrejani i disu kao psi. Pise ovde negde da je savet lekara do -15.