Zvezda još jača posle pauze!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.03.2019.
17:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Odlična vest za trenera Vladana Milojevića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Usred prvenstvene pauze, Crvena zvezda je obelodanila odličnu vest - reprezentativni levi bek Milan Rodić oporavio se od povrede i vratio se u pun  trenažni ritam sa ostatkom ekipe.

Iskusni fudbaler je povredu doživeo tokom zimskih priprema u Turskoj, pa ga u prolećnom delu sezone još nismo gledali na terenu, ali već od narednog vikenda i utakmice sa Mačvom na ''Marakani'' mogli bismo da ga očekujemo makar na klupi za rezerve.

Njega su do sada uspešno odmenili prvo Milan Gajić, onda i Filip Stojković, pa će Rodić morati narednih dana da se izbori i sa pojačanom konkurencijom za poziciju levog beka.

''Za fudbalera je najgore kada je van terena. Pauzirao sam oko mesec i po dana, van stroja sam bio od 8. februara i kontrolne utakmice sa Mariborom u Turskoj. Na sreću, povreda kolena je sada iza mene i spreman sam za sve što nas čeka.

Jedva čekam da opet zaigram. Prvo sam krenuo nešto lakše da treniram i od danas mogu maksimalno da radim sa ekipom, što me posebno raduje. Uželeo sam se i terena i utakmica. U subotu dočekujemo Mačvu i tu sam da pomognem koliko je potrebno'', istakao je Rodić, a prenosi klupski sajt crveno-belih.

I protiv Šapčana se očekuje sjajna atmosfera na tribinama, veliki broj navijača, a Rodić priznaje da mu je i to dodatni motiv da zaigra u toj utakmici.

Njegovo odsustvo se do sada nije odrazilo na Zvezdine rezultate, tim Vladana Milojevića je i dalje neporažen na domaćoj sceni ove sezone, pa je uveren da će se taj niz nastaviti i narednih meseci.

''Serija u kojoj se nalazimo je neverovatna, ali se trudimo da se ne opterećujemo time. Nama je najbitnije da ostvarimo trijumf u svakoj sledećoj utakmici i da uspešno preskačemo sve prepreke na putu do našeg cilja, a to je dupla kruna ove sezone'', zaključio je Rodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke