Zvezda još čeka na Božovićevu konačnu odluku?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
12:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda još uvek nisu dobili zvaničnu potvrdu da će Miodrag Božović ostati na klupi, premda su "Delije" već otpisale mogućnost njegovog odlaska.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Priča o statusu Miodraga Božovića u Crvenoj zvezdi ostaće aktuelna još neko vreme, iako je sredinom sedmice na izmaku bilo reči o tome da je Mojkovčanin doneo odluku da ostane na "Marakani".

Navijači su već arhivirali temu vezanu za Božovićev status u klubu, ali "Večernje Novosti" prenose da će konačna odluka po tom pitanju pasti tek nakon Božića.

Pomenuti izvor tvrdi da je Miodrag Božović boravio u Beogradu na putu ka Holandiji, ali da u petak nije potvrdio da će ostati na klupi Crvene zvezde.

Ovakvu informaciju treba uzeti sa dozom rezerve jer je početak priprema zakazan za 9. januar i teško da bi Miodrag Božović ostavio ekipu na cedilu baš u tom trenutku, izuzev ako do Božića ne budu ispunjeni uslovi koje je postavio klupskim čelnicima.

Podsećamo da je Miodrag Božović iskoristio svoj autoritet i status koji ima kod navijača da pričom o ostavci natera klupske čelnike da što pre izmire dugovanja igračima i članovima stručnog štaba

Da priča o Božovićevom odlasku nije bila "prazna" potvrđuju i izjave trenera Spartaka Andreja Černišova koji je otkrio kako ga je Grof predložio njegovog naslednika.

Sve su prilike da Crvena zvezda ove zime neće menjati trenera, ali nas iskustva iz prošlosti teraju na oprez i strpljenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Monday, 26.12.2016
14:33

Grofova izjava: -Samo da preživimo jul i avgust, a onda će sve biti lako- govori gotovo sve o vašim: +32, pobedama u 2 derbija, rasturanja Vojvodine u 2p, davanja 7 golova u tom trenutku najboljoj odbrani lige na njihovom stadionu sa driblinzima u nizu od 3-4 igrača u 4-5m, 6 golova za poluvreme OFK-u kada je zvezdina zvezda na klupi OFK-a odbila da da izjavu nakon utakmice, tesnim pobedama uz sporne sudijske odluke koje su ipak konstatovano od strane Sudijske komisije ispravne. Ove jesenje polusezone smo gledali isti film samo što su drugi glumci tumačili vaše -heroje-, a na kraju filma je u vidu naratora opet bivši vaš trener sve rekao. Tako da niste vi nikog drugog ponizili do sebe, možda neverovatno zvuči da možete još niže ali ja verujem da možete s Grofom i zato podržavam njegov ostanak na klupi zvezde. Ako imate nešto ispod da mi napišete, bolje to napišite vašem Pižonu i vašem Kosanoviću, isto isto znaju i misle što i ja, a ipak su vam bliži nego ja.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 25.12.2016
20:32

Penal titula, a isplata premija na ruke igracima u inostranstvu, i to u stranoj valuti i stranoj zemlji sto implicira da su te devize prethodno nelegalno prenete preko granica zemlje jer ne pricamo o 1000 din?!

avatar
Old_school
Sunday, 25.12.2016
17:09
avatar
Zvezdas Sampion
Sunday, 25.12.2016
15:32

sta ga cekate valda nije ser ferguson p orosecni treneri ima sa gakovima po celoj srbiji

avatar
Raky_b
Sunday, 25.12.2016
15:01

u Crvenoj Zvezdi nema dugova, ove price kao i one o raskidu ugovora bezz obeztecenja a uz oprost dugova, su samo lazi koje sluze kako bi se Zvezdi urusio ugled.npitajte OFKana, on ce vam reci.

avatar
BudimoRealni
Sunday, 25.12.2016
18:08

decko da li si ti normalan, oprastanje dugova je samo izmisljena prica da se ne bi kanalila zvezda u jos vece dugove, jer drzava ne moze sve da plati koliko su se nakrale prethodne uprave ma da i ova sada kanalise zvezdu, a tek ce se to videti za koju godinu, sad da im se ne bi zatvaralo jos racuna, jer imaju 16 otvorenih u razlicitim bankama od kojih 4-5 NISU blokirana, ostalo sve je blokirano... a pare moraju da se vrate redom, svi su sisali ovce pa oprastaju dugove... jeste tri puta

avatar
Penal titula
Sunday, 25.12.2016
20:12

Uh , uh , realno si teška neznalica , inače bi znao da blokada samo jednog računa povlači , automatski , blokadu SVIH računa !!!
Normalno , ukoliko se ne čine teške kriminalne radnje , što u slučaju ovog kluba i nije isključeno , jer se tu radi po specijalnom Terzićevom zakonodavstvu , naprimer, isplata keša na crno u koverti , u svlačionici pred utakmicu , što piśu skoro svi mediji sa velikim simpatijama, svaki put .....

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 25.12.2016
19:35

Covek je ironican.

avatar
realni navijac
Sunday, 25.12.2016
14:59

Ne mogu da verujem kako ovako prosecan trener drzi u neizvesnosti klub . Njegov kvalitet ste videli koliko je imao promasaja u dovodjenju proslogodisnjih pojacanja i koliko je ostetio klub tim promasajima. Ovo sto je trenutno prvi to je zato sto su mnogi bodovi uzeti na nacin kako su uzeti i to se vidi a ne nekom dobrom igrom.

avatar
BudimoRealni
Sunday, 25.12.2016
18:08

bravo za komentar

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Tuesday, 27.12.2016
08:08

Koja neizvesnost,o cemu ti pricas?Mozda je tebi neizvesno,Grof ostaje da dominira Partizanom,ove godine zeli da ga ponizi!

avatar
Sasa SS
Sunday, 25.12.2016
13:44

Ako ode Grof ko će da pobeđuje Javor, Surdulicu i Borac?! Ko?nOn taj Grof, nema nijednu, NIJEDNU pobedu adekvatnu renomea čak i ovakve Zvezde.nOvo samo govori koliko je nemoći, neznanja ili tala u ovoj upravi koju prosečan trener, kome menadžerski igrači kroje kapu, plasira ucene putem medija.nNeka neko kaže koju je utakm8cu Zvezda u ovoj sezobi odigrala kvalitetno vredno pomena.nLudogorec x2, Sassuolo x2, Partizan!!!! Zato. Ostani u Mojkovcu.

avatar
ddr16
Sunday, 25.12.2016
16:28

zvezda je prosle sez pobedila partizan 2x,vojovodinu je ponizila na marakani,mogli su 10 da daju,generalno prosle sez pobedjivala prilicno ubedljivo sve protivnike,ove sez je otislo sve ono najbolje iz te ekipe,a stranci su kasno dosli i nisu se uklopili odmah (kanga,ruiz ce biti sigurno bolji na prolece),omasili su sa muceom (kojeg je terza doveo,a ne grof) i hugo nije igrao skoro celu polusezonu i zato je normalno da je zvezda teze pobedjivala,ni anceloti sa ovakvim igracima ne bi igrao ne znam kakav fudbal kad su mu uzdanice sikima i andjelko...ludogorec je bolja ekipa od zvezde i tu nema sta da se prica,igrali smo dva puta 2:2 sa boljom ekipom od sebe sto i nije tako lose,videlo se u ls protiv psz-a i arsenala da nisu uopste losi,sasulo je takodje bolji i posle praznjenja posle ludogoreca ni to nije bilo realno da prodjemo,jedini kiks je derbi koji je zvezda odigrala uzasno i poslednjih nekoliko kola koja su dobijena na silu (uz povredjene ruiza,kangu,lukovica,rendulica,ristica i bez huga sto je skoro cela ekipa)

avatar
Sunday, 25.12.2016
19:18

Niste dva puta nego jednom! Pokrali ste nas u 150. Derbiju kada smo vam dali dva regularna gola zbog cega sigurno ne mozete to da racunate kao pobedu, a i u tom prvom Derbiju smo imali vise sansi za gol od vas, a vi inicijativu.

avatar
BudimoRealni
Sunday, 25.12.2016
18:17

sad ludogorec nije los a kad partizan igra protiv njih onda su neki bugari iz sume... da vas podsetim koliko ste samo bili ubedjeni da lagano prolazite ludogorec da idete u ls, sasuolo bi vam sasuo jos koji da sudija nije svirao nepostojeci ofsajd, a niste igrali dve utakmice 2:2 vec jednu a jednu 4:2 ne tesi se gotovo da nema te utakmice gde vam se ne svira penal, ili ne pusti neki ofsajd, ili drugom timu da se ne svira penal,ili se sviraju nepostojeci ofsajdi i sad da uzmem partizan u usta 21 godina bez penala jel ti je to skroz ok i u redu ili nesto tu smrducka,necu da kazem smrdi, vec onako smrducka ;) , ja stvarno ne znam sta korektnog coveka tera da navija za ovakvu zvezdu ...

avatar
Doktor Trax
Sunday, 25.12.2016
13:09

Ja ne mogu da vjerujem, idi Bozovicu ako ti se ide sta ga molite vise, prosecan trener Lalatovic je strateg i po za svakog u JSL, dosta mi je vise ove sage od 2 mjeseca ide Bozovic ostaje Bozovic nije Klop.

avatar
Sunday, 25.12.2016
14:36

Imao je Lalatović svoju priliku i ništa nije uradio, a što se tiče Božovića smatram da je jedna velika neznalica i da će Zvezda ostati bez titule ako on ostane, a o Evropi tek neću da pričam, videli smo svi šta je uradio.

avatar
Sunday, 25.12.2016
17:25

Pa što ti taj Lalatović nije osvojio titulu? Što kod njega nisu eksplodirali Katai i Grujić? Što on nije dobio Partizan i na Marakani i na JNA? Što on nije bežao Partizanu 32 boda? Što njegova ekipa nije oborila rekord od 24 pobede?

avatar
ГаздаМита
Sunday, 25.12.2016
15:47

Не бих се сложио. По мени је Раставац најбољи тренер дефинитивно.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 25.12.2016
15:16

Vidim bez titule smo ostali i prosle godine strucnjak :D cas ti je bitna titula cas ne :D

avatar
ipak smo mi PRVI
Sunday, 25.12.2016
15:13

Nije Lalatovic bog zna sta.Ali nemozes porediti tim koji je imo Lalatovic sa timom koje ima Bozovic.Covek je doveo 10 stranaca u ekipu i sta je napravio nista. Trenutno Zvezdu mogu da vode 3-4 trenera. Lalatovic Robi mada za njega nema sanse onaj rus trener Spartaka i i onaj slovenac sto je uzeo titulu.