Zvezda jeseni prvak, Milojević nezadovoljan!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.12.2018.
20:08
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde nije želeo da komentariše činjenicu da je pobedom nad Voždovcem osvojena titula jesenjeg prvaka, ali je zato imao komentar na ponašanje svojih igrača.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trijumfom nad ekipom Voždovca u poslednjoj utakmici 18. kola Super lige Srbije fudbaleri Crvene zvezde overili su titulu jesenjeg prvaka.

Tri kola ostalo je do odlaska na zimsku pauzu, a crveno-beli imaju devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog, bolju gol-razliku i bolji međusobni skor.

"Nemam komentar na to", kratko je posle utakmice rekao Vladan Milojević kada mu je saopšteno da je njegov tim jesenji prvak.

Usledila je kratka analiza viđenog na terenu, a evidentno je bilo da Vladan Milojević nije zadovoljan onim što su njegovi igrači radili.

"Mogu da kažem da je bila dobra utakmica, dosta stvari je dobro bilo, ali ima i nekih stvari koje jednostavno moramo da popravimo, ne sviđaju mi se. Ne volim to", rekao je Milojević i dodao,

"Neke stvari stvarno... Nešto smo se dogovorili i onda dogovor ne poštujemo. Čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi", zaključio je Zvezdin trener u izjavi za TV Arena sport.

Milojević je osim čestitki upućenih igračima Crvene zvezde čestitao i ekipi Voždovca i poželeo joj mnogo sreće u nastavku prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.12.2018
22:47

Teoretski Zvezda jos uvek nije prvak.

avatar
Südkurve München
Sunday, 02.12.2018
22:46

Miloje buduci 32+

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.12.2018
22:14

Miloje ima pravo da se ljuti jer drugo poluvreme nije bilo na nivou jedne Zvezde.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 02.12.2018
21:13

Sve čestitke Zvezdi,jesenjem prvaku.