Zvezda - Jedna loša i dve dobre vesti u susret derbiju, poseban tretman za Marina!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.02.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Na koga Vladan Milojević (ne)će moći da računa u 159. večitom derbiju.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Iako i Zvezda i Partizan sutra treba da odigraju još po jednu utakmicu pre međusobnog susreta koji je zakazan za 2. mart u 18 časova na ''Marakani'', atmosfera za derbi se polako zagreva.

U redovima šampiona Srbije, nekolicina igrača ima problema sa povredama, znate da protiv Vojvodine nisu mogli da nastupe Jovančić, Rodić, takođe i golman Borjan ima određenih problema...

Današnji ''Žurnal'' donosi najnovije informacije tim povodom i prema tim saznanjima Milan Rodić i Milan Borjan biće spremni za duel sa ''večitim rivalom'', što se za vezistu Dušana Jovančića ne može baš reči.

On se još uvek nije priključio treninzima zbog problema sa prednjom ložom, to se očekuje tek za nekoliko dana, ali procene su da trener Milojević neće sa njim rizikovti u derbiju.

Takođe, pomenuti list navodi i da Marko Marin najverovatnije neće ni putovati u Surdulicu na sutrašnji meč sa Radnikom, kako bi se poštedeo napornog putovanja i kako bi već od sada počeo da se sprema za duel sa Partizanom.

Njegovo mesto u startnoj postavi sutra bi trebalo da zauzme Mirko Ivanić, koji bi u derbiju mogao da popuni prazninu zbog Jovančićeve povrede, ali o tom potom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 22.02.2019
13:34

Nema sikiracije, razbili bi ih sa drugom postavom ako bi se potrudili. Ali ova prva postava ce igrati sa 50% snage i lagano ih uzeti.

avatar
NemanjaVidic No1.
Friday, 22.02.2019
13:06

Jovancic nam je jedan od glavnih igraca

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.02.2019
10:59

Koliko nam fali Jovancic,steta velika,pogotovo za derbi.Pre bih stavio Ivanica da igra malo povucenije uz Jovicica,nego Causica,jer Jovicic i Causic u kombinaciji ne pije vodu, zato sto su slican profil igraca i tu gubimo malo na kreativnosti,iako imamo Marina koji to naravno nadoknadjuje majstorski.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 22.02.2019
19:27

Defanzivno protiv raspalog pertizana?