Zvezda je tu kad je teško: ''Ilija, prijatelju, ceo život pobeđuješ - pobedi i sad, izdrži, bori se i ne kloni duhom!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.06.2020.
11:56
Izvor: Beta

Zvezdini veterani se oglasili posle najnovijih vesti u vezi sa zdravstvenim stanjem našeg nekadašnjeg selektora Ilije Petkovića.

Epa/Jan Woitas
Epa/Jan Woitas

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pružio je danas punu podršku legendi Iliji Petkoviću, koji je hospitalizovan zbog korona virusa.

"Zaista nas je potresla informacija da je naš prijatelj završio u bolnici, kao i da su rezultati njegovog testa pozitivni. Svi znamo da je Ilija Petković veliko ime srpskog i jugoslovenskog fudbala, čovek koji je pisao istoriju 'najvažnije sporedne stvari na svetu' na ovim prostorima", navodi se u saopštenju veterana Zvezde.

Dodaje se da u Zvezdi znaju kakav je Petković borac i kakve je sve životne bitke pobedjivao na putu do toga da bude ono što jeste.

"Upravo zato, verujemo da će naš prijatelj uspeti i ovu bitku da reši u svoju korist, te da će njegovo stanje da se poboljša i da će vrlo brzo izaći iz bolnice i vratiti se tamo gde pripada - u fudbal.

Na nama je, da mu i ovim putem, pružimo podršku u oporavku i u nadi da ćemo svi zajedno u septembru proslaviti njegov 75. rođendan. Ilija, prijatelju, ceo život pobeđuješ - pobedi i sad, izdrži, bori se i ne kloni duhom. Mi smo uz tebe", stoji u saopštenju veterana Crvene zvezde.

Crvena zvezda je pored Petkoviću podršku pružila i generalnom sekretaru Fudbalskog saveza Srbije Jovanu Šurbatoviću, koji takođe ima korona virus.
-
baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke