Zvezda je toliko jaka da mora da se oslobodi ''viška kvaliteta''!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.08.2016.
21:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Za razliku od nekih ranijih godina, slatke muke muče čelnike Crvene zvezde.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ubedljiva pobeda nad Radničkim u Nišu od 3:0 samo je još jedan nagoveštaj da bismo na domaćoj sceni i ove sezone mogli da gledamo reprizu prošle, bar kada je Crvena zvezda u pitanju.

Aktuelni šampion je već zaseo na lidersku poziciju, ubedljivo je najefikasniji tim u ligi, uz čak 10 postignutih golova više u odnosu na ''večitog rivala'' (15:5).

Ali, sportski direktor Blažo Raosavljević žali što crveno-beli nisu postigli još koji gol u Nišu, kad su već imali prilike za to.

''Jedan Bajern bi u sličnoj situaciji bilo kom protivniku dao osam, naši igrači su umesto da ostvare što ubedljiviji trijumf u nekim delovima meča igrali bez obaveza.

A, to Evropa ne prašta, uverili su se i sami protiv Ludogoreca'',
opominje Raosavljević u izjavi za ''Novosti'', a pred novo veliko iskušenje na evropskoj sceni, protiv italijanskog Sasuola.

Uporedo sa Zvezdinim pripremama za meč u Ređo Emiliji, u javnosti se i dalje spekuliše hoće li Zvezda prodati svoje najbolje igrače, Kataija i Vijeru.

Raoavljević nije imao mnogo novosti na tu temu, izuzev jasnog stava da Katai ispod tri miliona ne ide, a da je Vijera sada bliži ostanku na Marakani.

Naravno, sve će se znati do kraja avgusta, u narednih 15 dana, a sportski direktor crveno-belih otkriva da Zvezda sada ima i višak kvalitetnih igrača, pa će nekolicinu njih morati da pošalje na pozajmice.

''Neke dobre fudbalere poput Jovovića, Orlandića, Avramovskog, Adama Mičela i Gavrića moramo da pošaljemo na pozajmice ili prodamo. Imamo jasne planove i ciljeve, odbrana titule je prioritet, ali mnogo toga će nam zavisiti i od ishoda meča sa Sasuolom'', zaključio je Raosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Tuesday, 16.08.2016
13:45

Vasa rukovodstva su vam napravili dug od 64 miliona,pored tolikog duga ste ipak ostali u 1 ligi,a na tome zahvalite tom Karadzicu,trebali ste poceti od trece Srpske lige istok,to je jos jedan dokaz da je ovo banana drzava,a vama gancikama je uvek neko drugi kriv,imate dvojicu predsednika sa vise milionskim malverzacijama,jadan je narod sa takvima

avatar
indija durot
Monday, 15.08.2016
23:37

Nije toliko poenta u Mamicu,poenta je sto Dinamo redovno igra evropu pa rastu cene igraca itd. a nas godinama sistematski unistavaju tole i kompanija

avatar
Vanja Grubač
Monday, 15.08.2016
23:30

Kakvo zanošenje ali će trežnjenje biti bolno.

avatar
Monday, 15.08.2016
23:16

Svaki top klub igra 95 minuta i puni dok god može, tako se stiče samopouzdanje a i kondicija da se odigra ceo meč u punom ritmu. I ja sam se iznervirao kad sam video da su posle 2:0 počeli da otaljavaju meč, čak i Plavšić, koji se bori (ili bi bar trebao) za mesto u 1. timu počeo da se izmotava. U Evropi toga nema, Liverpul ti smesti 3 komada za 3 minuta, nema opuštanja.

avatar
crni bombarderos
Monday, 15.08.2016
21:39

Da je u Dinamu,Mamic bi za Kataija uzeo najmanje 10 miliona.

avatar
El Diablo
Tuesday, 16.08.2016
00:06

Kasno je na njemu da se zaradi velika lova.Da stvarno nesto vredi jos bi Vojvodina,zaradila ozbiljne pare na njemu.

avatar
Marko Ristic1
Tuesday, 16.08.2016
00:31

Kao prvo Kataji ne bi ni mogao da igra u Dinamu,jer su svi u Dinamu klasa za sve igrace večitih. Zato pustite glupa poredjenja.