Zvezda - Jasnim planom protiv Toleta!?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 22.09.2014.
10:31
Izvor: Sportske.net

Prividno primirje izgleda samo je zatišje pred buru. Zvezdan Terzić tvrdi da Crvena zvezda ima podršku za promene u Savezu, jesen i kraj godine biće presudni period.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Prašina se sleže, slučaj Kruševac stavlja u arhivu.

Ipak, kao okidač koji je pokrenuo lavinu, taj meč između Crvene zvezde i Napretka poslužiće kao poligon za pokretanje promena u Fudbalskom savezu Srbije, insistiraju iz crveno-belog kluba.

I ranije je vršilac dužnosti generalnog sekretara kluba sa Marakane, Zvezdan Terzić, govorio o tome da se Srbija podelila na one koji podržavaju i one koji su protiv Tomislava Karadžića, te da je Kruševac samo dodatno definisao podele.

Strategiju su spremili iz crvene zvezde, dat je rok polovina novembra nakon čega sledi akcija prikupljanja potpisa za vanrednu Skupštinu.

„Strpljenja imamo dovoljno, ali i klubova koji nas podržavaju i zvezda neće odustajati. Bez obzira na razne priče, mi imamo jasan plan.“, rekao je 'Sportu' Zvezdan Terzić.

Plan o kome se govori podrazumeva i prezentaciju svog kandidata za mesto prvog čoveka i protivkandidata dugogodišnjem predsedniku Saveza, koji svoja obećanja od odlasku izgleda i definitivno u ovoj situaciji neće ispuniti u decembru.

Pominje se po kuloarima ime Dragana Džajića, koji poput Karadžića, uživa kredibilitet u evropskim fudbalskim institucijama.

Ostaje ipak da se sačeka i vidi na koji način je Zvezda spremila poteze za Toletovu smenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke