Zvezda - Iznenađenje, odlaze trojica o kojima se nije pisalo?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.01.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jasno je da će u završnoj fazi priprema Milojevićev spisak biti skraćen, a da li t znači i rastanak sa njima trojicom?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kada su u pitanju odlasci iz Crvene zvezde ove zime, u medijima se najviše spekulisalo o Boaćiju, Kangi, Donaldu, Le Taleku, zatim Srniću, eventualno Radonjiću...

Svi oni su još uvek na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću i kako sada stvari stoje, sve su veće šanse da ih i na proleće gledamo u Crvenoj zvezdi.

Ali, zato su sada neki drugi igrači izbili u prvi plan, u vezi sa najavama njihovog rastanka sa Crvenom zvezdom.

Današnji ''Sportski žurnal'' otkriva da je Nemanja Milić, Zvezdin krilni napadač sve bliže izlaznim vratima, godinu dana pošto je iz subotičkog Spartaka stigao na Marakanu.

Za njega, navodno, postoji interesovanje iz Nemačke i već u narednih par dana, do polaska Zvezdine ekspedicije na drugi deo priprema, u Antaliju, posao bi mogao da bude završen.

Istovremeno, pojačanjima iz Crvene zvezde nadaju se i u -  niškom Radničkom!

Naime, svesni velike ''gužve'' u Zvezdinim napadačkim redovima, Nišlije žele da u svoje redove vrate napadača Milana Pavkova, koji je jesenas bio drugi strelac lige sa 16 pogodaka. Ukoliko se Pavkov ne izbori za mesto startera u konkurenciji Pešića, Boaćija, Joveljića, a sada i Bena, ne bi bilo iznenađenje da se on zaista vrati na ''Čair'' i nastavi ono što je jesenas započeo.

Međutim, u Radničkom tu ne žele da se zaustave, pa nameravaju da iz Zvezde na pozajmicu angažuju i defanzivca Abrahama Frimponga, koji je jesenas bio u drugom planu, pored Le Taleka, Babića i Savića.

S obzirom da su svi oni ostali ove zime na Marakani, teško je očekivati da bi Frimpongov status mogao bitnije da se promeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 24.01.2018
16:59

Frimpong ni slučajno on je budućnost zvezdin odbrane. Ratnik je samo da poboljša malo duele da ne lomi koske inače bi bio najbolji u ligi.

avatar
jv
Wednesday, 24.01.2018
12:58

Milić i Srnić su limitirani igrači, ali ja ih nikada ne bih prodao! nRatnici, neumorni trkači.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 24.01.2018
11:12

Milić je ratnik i tokom vremena je stekao moju naklonost. Ipak, na krilima je Zvezda popunjena pa je realno da momak ode i reši egzistenciju pošto je u zrelim igračkim godinama.