Zvezda - Isprsili se pred Bajernom, greške se skupo naplaćuju...

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.09.2019.
08:53
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa protiv Bajern Minhena igrala bez straha od protivnika i da ga je na njegovom terenu "gledala u oči".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

"Nije bilo velikog respekta prema protivniku, ali kao da je malo straha od neke nove greške i teške noge u nekim situacijama. Rekao sam igračima na poluvremenu da izadjemo da igramo i da nije sramota izgubiti od Bajerna. Žao mi je drugog i trećeg gola... Još jedno iskustvo, gledali smo Bajern u oči. Idemo dalje, okrećemo se ostalim utakmicama", rekao je Milojević za televizuju Arena sport.

Zvezda je večeras u Minhenu izgubila od Bajerna sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Nijedna utakmica nije za poredjenje, ali svakako u nekoj dobroj meri znači nam iskustvo od prošle godine. U prvom poluvremnu stajali smo u niskoj zoni i imali smo slabu cirkulaciju lopte koju smo želeli... Moramo te neke situacije da rešavamo malo bolje", rekao je on.

"Bajern ima svoj način igre, strpljivo, iz poseda i puno trčanja idu do šansi. Treći gol je nedostatak koncentracije u nadoknadi vremena, a drugi gol iz naše greške... Ali opet, bio je ovo veliki napor i takve stvari se dešavaju. Na ovom nivou je to tako. Verujem da ćemo greške već u narendom meču smanjiti na minimum", dodao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Thursday, 19.09.2019
09:49

Uopste nisu nista skupo platili. Primili su malo golova koliko su bili busni. Ljudi bre pa vase vidjenje stvari se poklapa sa onim da cemo pobediti Nato 😂 nadrealno!

avatar
mrancic
Thursday, 19.09.2019
09:36

Zvezdi treba još jedan dobar vezni i sistem kratkih pasova i ne držanje lopte bespotrebno.Dva gola primljena zbog greške veznog igrača i beka.I jedan i drugi su slabe karike.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 19.09.2019
09:17

Kako li izgledate kada se uplašite buahahahaha

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 19.09.2019
13:42

Брините ви своје бриге, а имаћете их ускоро...

avatar
Südkurve München
Thursday, 19.09.2019
09:03

Ljepi pozdrav za hejtere Crvene Zvezde (Ne ubrajam navijace Partizana)