Zvezda ima vrlo bitnu poruku za "Delije" u Salcburgu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Važna upustva za sve navijače beogradskog kluba koji se budu našli na stadionu.

Screenshot, Youtube/Crvena zvezda
Screenshot, Youtube/Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21.00) gostuju Salcburgu u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona i očekuje se da "Crveno-beli" imaju veliku podršku u Austriji.

Zato je od strane austrijski policije i  Red Bul Salcburga sačinjen predlog kretanja srpskih navijača na dan utakmice, koji je uslovan i ne znači da će biti organizovanog okupljanja navijača.

Takođe, pozivaju se Zvezdini navijači iz inostranstva da "poštuju dostojanstvo zemlje u kojoj se budu nalazili".

Što se tiče samog plana od strane domaćina, ako bude okupljanja navijača, mesto potencijalnog nalaženja u sredu na dan utakmice biće "Griesgasse", jedna od najpoznatijih ulica u stradom delu grada Salcburga, odakle bi se krenulo ka stadionu "Red Bul arena".

Austrijska policija i FK Red Bul Salcburg su odredili veliku tribinu na južnoj strani stadiona za Zvezdine navijače, koja će biti posebno obezbeđena i kojoj pristalice Salcburga neće moći da priđu.

Na stadion "Red Bul arena" moći će da se uđe dva sata pre meča, odnosno od 19 časova, a obezbeđen je i veliki parking kod tamošnjeg Sajma (“Messezentrum”), jer parkiranje kod samog stadiona neće biti moguće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke