Zvezda ima veliko bogatstvo!

Autor: Beta Beta
subota 15.11.2014.
22:00
Izvor: Beta

To je utisak Dejana Stankovića posle večerašnjeg spektakla na Marakani u kojem je mladi tim Crvene zvezde savladao Udineze. Takođe, Deki je prokomentarisao i spekulacije da bi upravo on mogao da bude novi selektor Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da crveno-beli imaju veliko bogatstvo u mladim igračima.

"Ovi klinci izgledaju zdravo i sa upornim i pametnim trenerom kao što je Nenad Lalatović, to je prava kombinacija. Crvena zvezda ima veliko bogatstvo", rekao je Stanković novinarima na stadionu zvezde.

Stanković se u prijateljskom susretom sa Udinezeom oprostio od igranja fudbala u dresu Zvezde, a prethodno je imao oproštajne utakmice u reprezentaciji Srbije i italijanskom Interu.

"Ovo sada je bilo teže od debija 1995. godine, tada sam leteo. Tužan sam i srećan u istom momentu i svima bih poželeo da ovako nešto dožive", rekao je Stanković, pomoćni trener u Udinezeu.

Pojedini beogradski mediji preneli su da je Stanković jedan od kandidata za naslednika Dika Advokata na mestu selektora reprezentacije Srbije.

On je, ipak, kazao da to prvi put čuo kada je danas došao na stadion.

"To me je zateklo ovde na stadionu. U Udinezeu sam i sada je tako. Neću da kažem da nisam spreman za tako nešto, ali da treba iskustva i još učenja - treba", rekao je Stanković.

Stanković je rekao da se nada da će se bivši fudbaler Zvezde Goran Drulić oporaviti od povreda koja je zadobio u saobraćajnoj nesreći ranije ove nedelje i dodao: "Drula je veliki borac, nadam se da će izgura to".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 16.11.2014
18:41

Jel ima za jedno šezdesetak miliona pa da se krene od nule?

avatar
Sunday, 16.11.2014
12:13

Sa ovakvom decom Zvezda ne mora da brine za svoju buducnost, ali samo ako ih zadrzi.

avatar
Homer J.Simpson
Sunday, 16.11.2014
14:03

Ali zbog ljudi koji su nam bili na celu,napravili minuse silne,koji pojma nemaju i gledaju sebe,ne mozemo bas ni da budemo spokojni.....

NApred Zvezda....

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:16

Samo da ima pameti u Upravi da forsiraju ovu decu..Zvezda ima prejaku osnovu!

avatar
gunner14
Sunday, 16.11.2014
10:17

Juce malo obnavljao gradivo i gledao mec protiv Barse na Marakani. Pa ono je bio nas najmladji tim u istoriji i odigrali smo kao lavovi protiv najjaceg tima u to vrijeme. I ne vidim zasto i sad ne bi se okrenuli mladima koji su prosli nas pogon, a ne nekim Bosancicima, Kataijima, Rakicima i slicnim. A kladim se i da po citavoj Srbiji ima igraca koji igraju po nekim nizim ligama, a za klasu su bolji od ovih gore pomenutih. Pa jedan Perica Ognjenovic je dosao iz Mladosti iz Gose.

avatar
Diego Forlán Corazzo
Sunday, 16.11.2014
11:15

Bas sam razmisljao o tim klincima i mogli bi da sastavimo ceo tim od njih
Rajkovic
Petkovic-Lazic (Stojanovic)-Jovanovic (Planic)-Antic
Aca Tenk-Grujic
Vukan (morace i on da proigra jednom)-Avramovski-Ristic
Jovic
Najstariji u ovoj postavi imaju 22 godine, a tim je odlican.