Zvezda ima svetlu budućnost!

Autor: Miloš Marković
nedelja 10.08.2014.
11:28
Izvor: Sportske.net

Otvaranje sezone protiv Radničkog iz Niša, osim kapitena, obeležili su i mladi fudbaleri crveno-belog tima, Zvezdina blistava budućnost.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je na startu sezone ostvarila pobedu protiv Radničkog iz Niša.

Dva gola Nenada Milijaša bila su dovoljna za pobedu na startu šampionata, kojom je Zvezda odolela tradiciji loših startova.

Na pomenutom meču, osim kapitena, istakli su se i mladi fudbaleri Crvene zvezde, dokaz da crveno-beli imaju blistavu budućnost - Mihajlo Ristić, Vukašin Jovanović i dobro poznati Luka Jović.  

Upravo je Luki Joviću malo nedostajalo da u drugom zvaničnom susretu postigne i drugi pogodak.

"Istina, malo mi je nedostajalo da postignem pogodak. Znao sam da golman ne sme da igra rukama van šesnaesterca, lopta ga je prošla, čuo sam huk sa tribina i nažalost nisam uspeo da zatresem mrežu. Verujem da ću već u narednoj utakmici biti strelac.", rekao je najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde, koji ne može da sredi utiske.

"Igrao sam u poslednjem kolu prethodne sezone u Novom Sadu ali osećaj i utisci su neuporedivi. Zaista nije isto igrati na Marakani pred ovolikim brojem naših navijača i na nekom drugom stadionu.", dodaje Luka Jović koji je ulaskom u drugom poluvremenu umesto Nejca Pečnika dobio ogromne ovacije, zajedno sa Slovencem.

Kada je u pitanju Mihajlo Ristić, ovaj mladić ističe da nije imao straha, želeo je da ostavi utisak tokom desetak minuta u kojima je dobio priliku.

"Bilo je malo straha pre ulaska na teren, ali kad sam ušao u igru, razmišljao sam samo kako da na najbolji način iskoristim desetak minuta ukazane prilike. Još da sam postigao pogodak, to bi bilo ostvarenje svih dečačkih snova. Međutim, i ovako sam prezadovoljan. trudiću se da nastavim da treniram najbolje što mogu i da zaslužim još veće poverenje trenera Lalatovića.", istakao je mladi Ristić.

zvezda ristic-600-20140810112102

Njegov vršnjak i saigrač, Vukašin Jovanovič,  bio je još upečatljiviji u opisu svog debija.

"Samo onaj fudbaler koji debituje za Crvenu zvezdu, zna kakav je osećaj, ali teško može da ga opiše. Hvala treneru na poverenju. Debitovao sam na našem stadionu u fenomenalnoj atmosferi. Dok sam stajao pored aut linije i čekao da uđem, naježio sam se. Dok sam živ pamtiću današnji, najlepši dan u mojoj dosadašnjoj karijeri.", nije krio uzbuđenje Vukašin Jovanović.

Pomenuti trio zavredio je poverenje trenera Lalatovića, jasno je da ovi momci imaju potencijala da u budućnosti možda postanu i neke nove Zvezdine zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke