Zvezda ima podršku i iz Škotske, a ko je srpski ''Dani Alveš''? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.09.2017.
21:53
Izvor: Sportske.net

Posle nešto slabijeg početka, Zvezda vrši sve snažniji pritisak i stavlja na sve veće iskušenja odbranu BATE-a.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ipak, posle prvog poluvremena, golova nema, rezultat je 0:0.

Nošena velikom podrškom sa tribina, Zvezda je pokušala da od samog starta nametne svoj ritam i izvrši pritisak na polovini rivala.

Ali, atmosfera na ''Rajku Mitiću'' nije uplašia goste iz Belorusije, koji su u 11. minutu imali sjajnu priliu za vođstvo. Zvezdina odbrana je izigrana, lopta je stigla do Mirka Ivanića, koji sa nekih 12 metara pogađa prečku.

Imao je Milan Borjan nešto kasnije još jednu intervenciju, posle još jednog obećavajućeg napada gostiju, ali kako se bližio kraj prvg poluvremena, Zvezda je postajala sve opasnija.

U 32. minutu Ričmond Boaći je pokušao iskosa sa desne strane, gađao je bliži ugao, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Potom je u par navrata sve opasnije pretio Nemanja Radonjić, u svom stilu, iskosa sa leve strane, da bi Boaći u 40. minutu stavio na muke golmana Šerbinskog koji je odlično intervenisao.

U prilogu su utisci navijača Crvene zvezde. Ili bar neki od njih... Kao što vidite, crveno-beli imaju podršku i iz Škotske.

-sdg
-- -- - - - - -
-
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Thursday, 14.09.2017
23:22

Stojkovic doktor

avatar
stevic
Thursday, 14.09.2017
22:04

Samo malo brza igra ,Radonjić za sada dobar,odbrana nam malo sporija ,boaci da pogodi neku loptu dve je do sada promašio iz izgledne sanse,stojkovic kao i uvek na svom nivou...pasce gol dobićemo ih samo ovako da nastavimo