Zvezda ima paklen plan, četvorica za novi napad na Ligu šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.04.2020.
10:03
Izvor: Sportske.net

Fantastično bi izgledao tim sledeće sezone sa četiri nova pojačanja!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezda je u problemu, govorio je o tome Zvezdan Terzić, generalni direktor ovog kluba.

Pandemija koronavirusa će lančanom reakcijom pogoditi i crveno-bele, ali i čitav fudbalski svet pa će svi biti u problemu.

Svakako će obrt biti manji za veliku većinu klubova, pa će i cene fudbalera biti smanjene, što ima i svojih prednosti.

"Kurir" je danas pisao o mogućnostima Crvene zvezde da dovede četvoricu novih fudbalera u svoje redove sa kojima bi mogli ponovo da napadnu Ligu šampiona sledeće sezone na čelu sa Dejanom Stankovićem.

Plan je veliki, a koliko je ostvariv?

Cilj je dovođenje igrača kojima ističe ugovor, a to su Branislav Ivanović, Zdravko Kuzmanović i Aleksandar Prijović, a kao igrač koji je prioritet iz domaćeg prvenstva navodi se mladi fudbaler Vojvodine Mirko Topić koji je već i meta velikana iz Evrope.

Zamislite ekipu sa ovom četvoricom iskusnih igrača, Zvezda bi bila sigurno još jača nego ove sezone...

Bonus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scout Master
Tuesday, 14.04.2020
22:29

Veljko Birmancevic iz Cuke obavezno!

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 14.04.2020
21:14

Može Prijović pre svih,takođe i Topić.Ostali dvojicu neka ,hvala,oni su prestari,a motiv im je nula.

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 14.04.2020
18:09

Prijović je instant pojačanje, Topić igrač za budućnost. Bane i Kuz nisu neophodni. Zadovoljan bi bio sa LE. Ne mora LŠ.

avatar
pfc
Tuesday, 14.04.2020
13:56

Evo ja sam zamislio i zelim zvezdi da ostvari svoje snove i dovede tu trojicu prekaljenih igraca. Evo zamisljam kakav ce to atomski fudbal da bude. Dovedite ih da svi mi uzivamo u njihovoj brzini i nekadasnjem umecu. Ja mislim da ce evropa da drhti kad cuju ta imena isluzenih fudbalera. Evo vec zamisljam zvezdu u LS, to se valjda podrazumeva sa takva tri igraca, Ali to je nista jer zvezda sa njima moze lako i do bar polufinala a uz povoljni zreb i u finale LS. Naravno uzdajuci se u to da nece ucestvovati englezi, spanci, nemci, italijani, holandjani, francuzi i jos neke zemlje. iI tako u konkurenciji Vose, Radnickog i naravno Graficara ima da se prosetate i opet budete prvaci evrope. Svu srecu vam zelim.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 14.04.2020
18:57

Dve lige sampiona zaredom,zato sto eto naravno,namesteno nam je i u evropi...Spanci,nemci,italijani,francuzi svi su igrali,dva italijana kad smo bili prvaci evrope,odavno vuces komplekse nije ni cudo sto ovde provodis vreme da ih lecis :)

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 15.04.2020
09:01

Kad vi ostvarite jednu pobedu u Ligi Sampiona onda se javi na vestima o Zvezdi ljepi.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Tuesday, 14.04.2020
13:56

dovodjenje iskusnih igraca koji su na zalasku karijere je dobar potez jedino ako ih dovodis da usmjere mlade snage na pravi put i da povedu iskustvom. nikako da budu nosioci igre jer ce u tom slucaju mladi igraci koji ih trebaju naslijediti biti prodani a kad ovi za sezonu ipo odluce da kace kopacke o klin, ostajes sa praznom kasom, bez nosioca igre i bez mladih da uskoce. poimence zvuci super ali ako je to plan mogli smo glat i dekiju dati da zaduzi opremu, zasto da se cimamo oko ljudi koji jos nisu ni u zvezdi

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 14.04.2020
12:56

Realno, nemamo mi pare za sve te igrace s obzirom da imamo jos igrace koje placamoskupo, a da ne igraju.

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 14.04.2020
11:43

Ovo je tesko ostvarivo.
Bane ok, em se naigrao u extra ligama i naosvajao trofeja, em je uzeo zaista ozbiljan novac. Pa ako bude zelje, moci ce da igra za Zvezdu za sicu.
Kuzmanovic zakodje, ima godina. Mislim da jedino sto moze da ga odvoji od Zvezde jeste neka luda ponuda iz Kine, Emirata ili mozda Amerike. Ali nije on taj kalibar zvezde da ga oni jure.
A Prijovic... Ne verujem da ce. Decko je jos "mlad" za fudbalera, ima bar jos 2,3 godine na najvisem nivou i moze da nadje klub u boljoj ligi od nase. Pod uslovom da ga Arapi oteraju jer ako ga ne oteraju nece mrdnuti. Takav novac niko ne oprasta.

avatar
jv
Tuesday, 14.04.2020
10:09

Kad bi doveli 2 od 4 bili bi u LŠ. Prijović najpotrebniji, unapadu smo očajni.