Zvezda ima novu metu, šta će Miha reći?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.01.2020.
12:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još jedno ime na Zvezdinom ''radaru''.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Tek što je počelo da se priča o dolasku Seku Sanogoa u Crvenu zvezdu iz Al-Itihada, danas se pojavila nova informacija u vezi Zvezdinih potencijalnih pojačanja ove zime.

Izgleda da Sanogo nije jedini vezista o kojem se u ovom trenutku razmišlja u Zvezdi, a ''Žurnal'' otkriva da je u igri i fudbaler Bolonje Godfred Donsah.

Ovaj 23-godišnji fudbaler iz Gane je član Bolonje već tri i po godine. U leto 2016. došao je iz Kaljarija za pet miliona evra, ali je letos prosleđen na pozajmicu u belgijski Serkl Briž, što znači da ove sezone Siniša Mihajlović na njega ne računa.

Sa Bolonjom je pod ugovorom do juna 2022. godine, ali Belgijanci na kraju ove sezone imaju mogućnost otkupa njegovog ugovora.

U njihovim redovima je u prvom delu sezone odigrao 17 mečeva, dobro se snašao, ali Zvezda bi mogla da pokvari planove Serkl Brižu kada je u pitanju duži ostanak Donsaha u njihovom timu.

Jasno, crveno-beli bi od Siniše Mihajlovića mogli da dobiju sve najvažnije informacije o ovom igraču koji igra kao centralni, ili defanzivni vezista.

Na ''Transfermarktu'' je procenjen na čak tri miliona evra, a deo njegovog repertoara, konkretno jedan gol koji je dao Beneventu pre dve godine možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ČokoMoko
Saturday, 18.01.2020
15:45

Jos jedan naš igrač. Odlicno, prodamo Degeneka, Jovancica, Pavkova i Jevtovica a ostavimo Paru, Bena, Bocka, Zandera, Kanjasa... dovedemo ovog i Sanoga i onda nam bude trener kriv jer nema uigranu postavu. Trojica budu u protokolu, trojica na tribinama i trojica u nocnom provodu. Odlicno.... Bravo za sportski sektor...

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 18.01.2020
14:59

Da bar malo ima kvaliteta ne bi ga se Miha odrekao.Prikazan je gol koji je dao pre 2 godine-hahaha-greškom protivnika.Dakle,Pavlović i Sadik više koštaju nego ceo tim Zvezde.Tužno.Vraćamo se tamo gde smo bili.Govorilo se najgore o Partizanu i njegovoj upravi,dok su i tada Zvezdu vodili sve veliki sttručnjaci i velike i mnogo velike magije.Potrebno je ne dozvoliti da Zvezdu ne unište do kraja,ako je ikako moguće.

avatar
jv
Saturday, 18.01.2020
14:43
avatar
Südkurve München
Saturday, 18.01.2020
14:39

Hocemo Balotelija i Kvarezmu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 18.01.2020
14:23

Iz pouzdanih izvora znam da Zvezda ovaj prelazni rok nece kupovati igrace tako da dzabe krecite.