Zvezda ima novog majstora za ''slobodnjake''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Juče je bio ključni čovek u važnom trijumfu protiv Mačve.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Iako je većinu prekida u Crvenoj zvezdi juče izvodio iskusni Nenad Milijaš, na vođstvo Crvene zvezde čekalo se sve dok Luka Adžić nije u 65. minutu izveo slobodni udarac sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane.

Majstorski je šutirao, lopta je završila u suprotnom uglu, u maloj mreži, a Zvezda je ovim golom konačno ''probila led'' i slomila otpor borbene ekipe Mačve.

Posle meča, mladi vezista Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo zbog ovakvog epiloga i svoje uloge u ovom trijumfu.

''Često izvodim, a i vežbam slobodnjake, radim, treniram i imao sam dobar osećaj danas kada sam uzeo loptu u ruke. I pre meča sam verovao da ću postići pogodak. Zahvalio bih se saigračima na podršci na terenu, kao i navijačima koji su još jednom pokazali da su zaista najbolji i koji su bili naš 12. igrač.

Svojom igrom sam izuzetno zadovoljan, Bog me je nagradio za dobar rad u prethodnom periodu. I na zimskim pripremama sam izuzetno fokusirano i naporno radio i mislim da to sada dolazi na naplatu. Drago mi je što sam danas pokazao da Crvena zvezda može ozbiljno da računa na mene'',
istakao je Adžić.

Drugi gol za konačnih 2:0 u korist Crvene zevzde postigao je Ben, desetak minuta kasnije, a Adžić je u izjavi za klupski sajt pohvalio i svog klupskog kolegu.

''Posle prvog gola nam je svima bilo lakše na terenu, a nakon što je i Ben matirao golmana Mečve više se pitanje pobednika nije postavljalo. Izuzetno mi je drago što je Ben dao gol, imao je povredu i nije mogao sve vreme da radi sa ekipom tako da je ovo lepa nagrada za njegov trud'', naglasio je Adžić.

Sledi prvenstvena pauza, ali za Luku Adžića nema odmora.

''Sada ćemo rasterećeni otići na reprezentativnu pauzu i imaćemo vremena da se još bolje pripremimo za naredne izazove. Očekuje nas plej-of, veoma bitne utakmice su pred nama.

Lično neću imati mnogo vremena za odmor, već sutra se priključujem mladoj reprezentaciji. Spremamo se za mečeve sa Italijom i Gibraltarom tako da u odličnom raspoloženju idem u nove pobede'',
zaključio je Adžić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 19.03.2018
16:11

Jos jedan izdanak Zvezdine skole fudbala i novi biser srpskog fudbala.