Zvezda im je u srcu, danas će morati protiv nje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
09:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Njih dvojica će večeras na Marakani biti u centru pažnje.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večers od 17 časova dočekuju Zemun pred svojim navijačima, u poslednjem kolu preliminarne faze takmičenja u Superligi.

Zemunci ovog proleća igraju mnogo bolje nego jesenas, deklasirali su Vojvodinu u Novom Sadu (3:0), protiv Partizana osvojili bod u Humskoj (1:1), a sada vrebaju priliku da i Zvezdi ''pomrse konce'' na našem najvećem stadionu.

Njihovi veliki aduti večeras biće dvojica bivših fudbalera Crvene zvezde, iskusni Nikola Petković i Pavle Ninkov.

Petković je dres Crvene zvezde nosio 2008, pa 2011. godine, a danas će morati protiv svog bivšeg kluba i nekolicine prijatelja u aktuelnom sastavu Crvene zvezde.

''Biće uzbudljivo, čudan je osećaj, ali takav je fudbal. Čeka nas lep teren, navijači ''delije'' i ''taurunumi'', sjajna atmosfera... Zvezda gra najlepši fudbal u državi, ali i mi smo u dobroj formi. Možemo da se nadamo povoljnom ishodu'', istakao je Petković, a prenosi ''Žurnal''.

Pavle Ninkov se posle odlaska iz Crvene zvezde 2011. godine preselio u francuski Tuluz, a ove zime se vratio u srpski fudbal, u ekipu Zemuna.

''Utakmica na Marakani je najveća svetinja za fudbalera, igrao za Zvezdu ili protiv nje. Očekujem dobar meč i da se neko od naših mlađih igrača nametne. Ovakvi duli su idelna prilika za stvaranje asova'', istakao je Ninkov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke