Zvezda ili Partizan - Počinje trka za zlatnog ''Orlića''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Potreban je i jednima i drugima, da li sledi još jedan povratak u Srbiju igrača iz naše zlatne generacije koja je postala omladinski prvak sveta.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Srđan Babić, Saša Zdjelar, Nemanja Antonov...

Njih trojica, iz one nezaboravne selekcije Veljka Paunovića, danas se nalaze na spisku prvotimaca Zvezde, odnosno Partizana posle povratka iz inostranstva, gde nisu na pravi način uspeli da dokažu svoje kvalitete.

Da li će se na leto taj niz nastaviti?

O pojačanjima ''večitih'' već je počelo da se šuška, a jedan od igrača koji se pominje u tim nezvaničnim informacijama jeste i Milan Gajić, desni bek Bordoa i takođe član zlatne generacije sa Novog Zelanda iz 2015. godine.

On sa Žirondincima ima ugovor do leta 2020. godine, ali u tekućoj sezoni je vrlo retko igrao, što zbog povreda, ali i što nije uspeo da se nametne treneru svog kluba.

Većina utakmica koje je odigrao ove sezone, jedu one u dresu mlade reprezentacije Srbije, pa i ne čudi što se sve glasnije najavljuje njegov odlazak.

Za sada, Gajić se u medijima pominje kao jedno od potencijalnih pojačanja Crvene zvezde, gde bi bio konkurencija Filipu Stojkoviću koji je ove sezone izneo ogroman teret u ekipi crveno-belih, bez prave zamene izuzev Zvezdinog univerzalca Gobeljića.

Međutim, utisak je da će takav profil igrača na leto više biti potreban Partizanu. Mladi Luka Cucin je još ''zelen'' za evropsku scenu i teške izazove koji Partizan očekuju na leto, a Miroslav Vulićević ni ove sezone ne igra na nivou iz nekih prethodnih. Već je zašao i u pozne fudbalske godine i deluje da je potpuno jasno da će Partizan  morati da traži pojačanje na poziciji desnog beka.

Da li će to biti Gajić, koga deo navijača već priželjkuje, ili neko drugi, odlučiće sportski direktor Ivica Iliev, u saradnji sa šefom struke, ko god to bio po završetku ove sezone. Ili će Zvezda ipak biti brža...

Naravno, pitaju se i Žirondinci, ali posle ovakve Gajićeve sezone, čini se da bi dolazak na pozajmicu u jedan od dva naša najveća kluba mogao da bude jedno od rešenja.

Za sada je, ipak, sve na nivou spekulacija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZoranZ.
Sunday, 22.04.2018
13:34

Ako je dobar kao Antonov, daleko mu lepa kuca.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
11:34

Nikolic, Gajic, Rajkovic (Mitrovic-u sut u guzu), Petrovic, Drazic ili Markovic, idemo pavijani...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
11:16

Ko kaze da ce Iliev odlucivati o tome?

avatar
ddr16
Sunday, 22.04.2018
10:54

dobar je,ali tesko bi se pored zuleta naigrao,posebno ako bi dosao na pozajmicu ne bi imalo smisla forsirati tudjeg igraca,a ne verujem da se njemu isplati da igra samo kad zule odmara

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
10:44

Nikad necu prezaliti sto ga zimus nismo doveli, sad su nam sanse MNOGO, MNOGO manje...