Zvezda ide na sve pobede do kraja, Miloje daje šansu svima

Autor: Pavle Knežević
petak 04.05.2018.
12:34
Izvor: Sportske.net

Zvezda će želeti da pobedi u sve tri utakmice do kraja plej-ofa, a trener će pružiti priliku i onima koji su manje igrali

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda želi da pobedi u svim utakmicama do kraja plej-ofa, a Vladan Milojević želi da pruži šansu igračima koji nisu do sada dobijali mnogo prilika. Protiv Spartaka očekuje težu utakmicu nego do sada.

"Ispunili smo cilj da u prvim kolima plej-ofa osvojimo titulu. To nam daje komoditet a u narednim utakmicama možemo mnogo da probamo i neke igrače koji nisu dobijali toliko šansi, da ne ostane sve na mojoj priči, nego i da u praksi pokažemo da imamo veliki fond igrača koji apsolutno zaslužuju da igraju", rekao je Milojević novinarima.

Spartak je na trećem mestu i trebaju mu bodovi za Evropu.

"Igramo protiv ekipe koja je hit ovog prvenstva, mislim da je ovo jedna od najboljih godina Spartaka u istoriji. Dobor su vođeni, vidi se homogenost, ekipa je brza, hitra, igra različit fudbal i mislim da im je to dalo rezultate. Očekuje nas možda i malo teža utakmica jer ćemo biti lišeni naših navijača, ali mi smo Crvena zvezda i daćemo sve od sebe da pobedimo sve utakmice do kraja", rekao je Milojević.

Da li vam je problem što ćete biti bez svojih navijača u prvoj utakmici posle osvajanja titule?

"Hoće sigurno, ali oni su nas podržali i u Kruševcu i verujem da će ih biti mnogo i u Novom Sadu. Ali, oni su uvek sa nama i u našim srcima", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cc
Friday, 04.05.2018
23:17

Pustiti Joveljica u zadja tri kola

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 04.05.2018
13:50

U Plej-ofu sve pobede do kraja tako pravi srpski sampion titulu osvaja.