Zvezda i stranci - napadač na izlaznim vratima, ko još pakuje kofere?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.11.2019.
13:30
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli"

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nakon najave da bi Ričmond Boaći mogao da napusti Crvenu zvezdu već u januaru, klub razmišlja šta da radi sa ostalim strancima.

Na Marakani ih ukupno ima osam, dok u Superligi Srbije mogu da zaigraju tek četvorica.

Sportski žurnal piše da će do kraja sezone sasvim sigurno ostati kapiten Marko Marin i trojica letnjih pojačanja Radživ van la Param Antonio Tomane i Mateo Garsija.

Postoji mogućnost da Zvezdu napusti i Hoze Kanjas, Španac je stigao bez obeštećenja, pa bi njegova prodaja mogla da donese novac.

Žander će najverovatnije ostati u Beogradu pošto njegova primanja nisu teret klubu, osim u slučaju da stigne neka zanimljiva ponuda.

Najviše dilema postoji oko El Fardu Bena.

El Fardu Ben

Reprezentativac Komorskih ostrva nije registrovan za Ligu šampiona, ali je istakao da bi voleo da produži ugovor sa klubom koji mu ističe na kraju sezone.

"Crveno-beli" očigledno nameravaju da smanje broj stranaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 14.11.2019
22:11

Nameravaju ove da prodaju, pa da dovedu druge. Na žalost

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 14.11.2019
17:49

Ako ode Marin znači raspad kluba.Boaći nedovoljno iskorišćen,ostali pomenuti bili su promašaj i greška rukovodioca kluba...

avatar
Old_school
Thursday, 14.11.2019
16:03

Ostaviti Garsiju, mlad je i moze da napreduje. Ostalo...da se ne ljubimo. Ama bas ni jedan nije pokazao da je pojacanje. Sta god da daju za njih. Pride Ivanica, Simica ili Jevtovica, ne obojicu i Gobelju ili Gajica, Jovancica. Na zalost, za sve njih zajedno ne mozemo dobiti neke silne pare, jer smo kupovali igrace 30+. Dovesti zadnjeg veznog, ali ne na kilo, vec bar kvaliteta Marina, pa koliko god da kosta. Dovesti desnog beka i krstenog napadaca. Tri igraca. Nista vise. Ali da vrede. Valjda za onih 10, kad ima se skinu plate, mozemo dovesti trojicu. A u nasoj ligi dati malo sansu i klincima. Da, i kondicionog trenera, pod hitno. A ne da igrac ne moze dve utakmice u nedelju dana da odigra.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.11.2019
14:48

Zašto Da ne sačuvaju strance za proleće u Evropi, zašto isključuju mogućnost da budu treći? Terzo Mađijo, obožavam te :D