Zvezda i Partizan u isto vreme, ima li razloga za strah?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
11:25
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Neuobičajena i rizična situacija danas, uoči utakmica poslednjeg kola preliminarne faze takmičenja u Superligi. U Zajednici se pozivaju na propise...

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Kako smo već objavili prethodnih dana, sve utakmice 30. kola Superlige biće odigrane u isto vreme - danas od 17 časova.

Ono što se pojavilo kao problem u celoj priči jeste to što su i Crvena zvezda i Partizan u ovom kolu domaćini, pa postoji velika opasnost da dođe do bliskog susreta njihovih najvatrenijih navijača.

Ovakve situacije su se do sada izbegavale kad god je to bilo moguće, setimo se da je i UEFA to izbegla u februaru kada je Zvezda igrala protiv CSKA, a Partizan protiv Viktorije, pa je na kraju određeno da se utakmica Zvezda - CSKA odigra dva dana ranije.

Ali, iz Zajednice poručuju da to ovoga puta nije bilo moguće, o čemu je za ''Kurir'' govorio Dragomir Lazović, predsednik Zajednice superligaša.

On je uveren da će sve proteći u najboljem redu i da će organi reda na pravi način odraditi svoj posao večeras.

''Apsolutno su preduzete sve bezbednosne mere. Ne očekujemo ni najmanji incident, a kamoli nerede. Mislim da će sve to biti zaista pod kontrolom. Siguran sam u to.

Biće više policije na terenu nego što je uobičajeno. Tek je završetak regularnog dela prvenstva i nije tenzija velika. A poslednje kolo se po principima i pravilniku uvek igra u istom terminu''
, istakao je Lazović.

Podsetimo, Zvezda večeras dočekuje Zemun, a Partizan će igrati protiv čačanskog Borca u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke