Zvezda i dalje ne zna za poraz!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.02.2015.
17:55
Izvor: Sportske.net

Iako je danas protiv ukrajinskog Metalista nastupila u komnbinovanom sastavu, Crvena zvezda uspela da izbori remi. Debitovao Petar Orlandić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan posle trijumfa nad ruskim Rubinom, fudbaleri Crvene zvezde danas su igrali nerešeno, 0-0, sa ekipom ukrajinskog Metalista

Imajući u vidu da je trener Lalatović danas ukazao priliku i nekolicini igrača sa manjom minutažom, ovaj rezultat bi mogao da bude zadovoljavajući.

Prvo poluvreme nije donelo previše zanimljiv fudbal, nije bilo izglednih prilia za golove, dok je nešto više sadržaja viđeno u nastavku meča.

Ukrajinski tim je u tom periodu igre bio konkretniji, a najbolju priliku Ukrajinci su propustili u 88. minutu, kada je golman Trkulja sjajnom intervencijom sačuvao mrežu.

Kad je u pitanju ekipa Crvene zvezde, u drugom poluvremenu su pokušavali Katai, novajlija Petar Orlandić koji je odigrao poslednjih pola sata umesto Salamija, zatim Bosančić i mladi Luka Jović, ali nisu bili dovoljno precizni.

U svakom slučaju, lepo zvuči podatak da Crvena zvezda još uvek nije doživela nijedan poraz od početka zimskih priprema. Tokom boravka u Sloveniji su izborili sve tri pobede, a od dolaska u Tursku imaju dva remija i jedan trijumf.

Crvena zvezda: Trkulja, Pavićević (Jovanović od 62.), Stojanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Avramovski, Ristić, Katai, Jović, Salami (Orlandić od 62.).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke