Zvezda i CSKA traže napadača u istom klubu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.12.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Ekipe koje će sredinom februara odmeriti snage u šesnaestini finala Lige Evrope mogle bi da se pojačaju na istom mestu.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Srbije pokazao je interesovanje za napadača Olimpijakosa Bena i čak se prethodnih dana u domaćim medijima pojavila informacija da je Zvezdan Terzić već boravio u Atini kako bi sa pomenutim igračem dogovorio saradnju.

Crvena zvezda nije jedini klub koji traži pojačanje u Pireju što potvrđuje vest da moskovski CSKA takođe želi da angažuje jednog od napadača aktuelnog šampiona Grčke.

Srećom po crveno-bele, "Armejci" nemaju istu metu već žele Nigerijca koji ima iskustvo igranja u ruskoj Premijer ligi.

Radi se o Partizanovom dželatu Emanuelu Emenikeu (30) koji je minulog avgusta postigao treći gol u trijumfu Olimpijakosa na gostovanju u Humskoj i time ostavio crno-bele bez šansi za plasman u plej-of fazu Lige šampiona.

Bivši napadač Spartaka ne može da računa na veću minutažu u Olimpijakosu, odigrao je samo pet prvenstvenih utakmica tokom jeseni, ali je zato u Kupu upisao tri gola na dve utakmice.

Svoje najbolje partije Emenike je pružao u dresu Spartaka i Fenerbahčea, ali mu u poslednje dve sezone ne ide preterano dobro.

Nigerijac sa Olimpijakosom ima ugovor do 30. juna 2019. godine ali bi zbog svog statusa mogao da se odluči za promenu sredine već ove zime. Ostaje samo da se vidi hoće li dvomeč Crvene zvezde i CSKA dočekati u ruskom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke