Zvezda - Hoće li još neko otići?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.01.2015.
22:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Januar se bliži kraju, a konkretnijih vesti po pitanju najavljivanih transfera pojedinih Zvezdinih fudbalera i dalje nema.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da još jednom ''utvrdimo gradivo'', Zvezdu su ove zime napustili Nejc Pečnik, Đorđe Rakić i Goran Gogić, a još uvek je neizvesno hoće li ostati Darko Lazović, Darko Lazić i Bogdan Planić i Aleksandar Kovačević.

Od realizacije bar nekog od ovih transfera Zvezda bi mogla da ugasi neki od brojnih finansijskih ''požara'' i reši neke dugogodišnje probleme, poput ''slučaja Bronovicki'' ili ''slučaja Asamoa''.

Ali, za sada se ništa konkretno ne dešava.

Za Kovačevića je postojalo interesovanje Ajntrahta, u jednom trenutku je izgledalo da je to gotova stvar, ali su se Nemci naprasno predomislili i po svoj prilici, odustali. Navodno se u celu priču naknadno uključio i Štutgart, ali ''Švabe'' pre svega išpčekuju šta će biti sa najavljenim odlascima Gentnera i Maksima, pa bi tek onda reagovali.

Prema tome, kako vreme prolazi, sve su manje šanse da Kovačević zaista ode u Bundesligu.

Slično je i sa Lazićem i Planićem, koji takođe čekaju ishod pregovora sa Belgijancima, odnosno Rusima, ali ni po tim pitanjima nema novih vesti, a i sa navodnim Lazovićevim transferom u Italiju je došlo do zatišja.

A nekad su se inostrani klubovi ''otimali'' za Zvezdine igrače...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke