Zvezda - Hoće li Garsija konačno otići? Ima novih vesti!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.09.2020.
19:30
Izvor: Sportske.net, b92.net

Ako sad ne ode, kad će?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mnogo muka zadao je Mateo Garsija Crvenoj zvezdi ovog leta, odbijanjem transfera u već dogovoren transfer u argentinskio Rasing.

Ipak, srećom po crveno-bele za igrača na koga Dejan Stanković ne računa ove serzone, zainteresovao se njegov bivši klub Aris iz Soluna i još prošle nedelje su iz Grčke stizale informacije da je transfer pred realizacijom.

Ipak, potom su se u domaćim medijima pojavile informacije da se Garsija nećka jer navodno u Arisu kasne plate, ali izgleda da je i ta prepreka prevaziđena.

B92.net večeras prenosi svoja nezvanična saznanja da će u narednih nekoliko dana Garsija potpisati za Aris, i to pod povoljnijim uslovima za Zvezdu, od onih koji su se pominjali pre nekoliko dana.

Tada se pričalo da će Zvezda dobiti 1.3 miliona evra i 30 posto od naredne prodaje, ali B92.net večeras otkriva da će taj procenat biti veći - čak 50 posto od sledećeg Garsijinog transfera.

Ipak, da sačekamo da se sve ozvaniči, Garsija nam je svima pokazao da sa njegovim transferom  treba da budemo oprezni...
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 24.09.2020
14:45

Nece Garcija nigde da ode jer nigde mu nece garantovati toliku platu koliko prima u Zvezdi zahvaljujuci logiki Zvezdana Terzica magije.

avatar
Popay
Wednesday, 23.09.2020
20:55

I onda Garsija izgura ugovor sa Arisom do kraja i propade 50%..?

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 23.09.2020
20:36

Stankovic je svoje neznanje pokazao i jos je u Zvezdi.Garsija je svoje znanje i umece pokazao,naj pre protiv Jang Bojsa a Stankovic ga nece.Da nije tuzno bilo bi smesno.Cini mi se da ovde niko ne radi dobro.Gleda se samo svoja korist a to je uzelo vec velike razmere, izgledaju skroz pogubljeno i ako se ne daju i dalje pricaju neistine.Mozda je kasno za sve.Kad sve rasprodaju sami ce otici . Steta za Zvezdu...

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 23.09.2020
20:17

Hvala Bogu, iako je jedan od boljih veznih koje imamo. Ako vec ne igra neka ide, ova situacija nikom ne ide u prilog.