Zvezda - Grujić posvetio pobedu nastradaloj drugarici...

Autor: Darko Mitrović
subota 29.11.2014.
21:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Marko Grujić i Vukašin Jovanović su večeras protiv OFK Beograda prvi put ove sezone bili starteri u ekipi Zvezde, a da utisak bude još bolji, osvojena su sva tri boda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U pobedi nad OFK Beogradom na Marakani, pažnju mnogih je večeras privukao tandem Grujić - Jovanović, Zvezdina deca koja polako stiču status prvotimaca.

Marko Grujić je imao i poseban motiv u večerašnjoj utakmici, a otkrio ga je novinarima posle pobede crveno-belih od 2:1.

''Meni ovaj susret mnogo znači, i nadam se da ću u prolećnoj polusezoni imati još veću minutažu. Pobedu bih želeo da posvetim mojoj najboljoj drugarici, Anastasiji Stajić, tragično nastradaloj u saobraćajnoj nesreći prošle nedelje'', izjavio je Grujić, koji priznaje da u prvih desetak minuta nije odigrao na željenom nivou, ali da se kasnije oslobodio početnog pritriska.

Uz njega, i Vukašin Jovanović je opravdao poverenje trenera Lalatovića. Mladi defanzivac je svestan da je čitav tim mogao bolje večeras, ali da su najvažniji osvojeni bodovi.

''Veliko mi je zadovoljstvo što sam sa svojim doskorašnjim saigračima iz Omladinske škole danas igrao za prvi tim. Sa Grujićem i Ristićem se odlično poznajem i zaista sam presrećan zbog šanse koju nam je šef ukazao. Mislim da će se iz ovog susreta pamtiti samo pobeda, jer smo i pored rano postignutog gola dozvolili rivalu da se vrati u meč i izjednači'', objašnjava Jovanović, a prenosi klupski sajt.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Saturday, 29.11.2014
23:20

Svaka cast Grujica , odigrao je danas veoma solidnu partiju i postovanje to sto je posvetio pobedu svojoj drugarici nek pociva u miru laka joj zemlja.