Zvezda - Gde je zapelo? Važna pitanja i dalje bez realizacije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pre samo par dana delovalo je da je jedno od tih pitanja praktično rešeno, ali usledo je novi obrt. Međutim, to nije jedini razlog za zabrinutost.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Gelor Kanga i dalje drži u neizvesnosti i navijače i trenera Milojevića i upravu kluba, ali i prašku Spartku koja je spremila značajna sredstva kako bi ga privolela da se ove zime preseli u njihove redove.

Podsetimo, dva kluba su lako usaglasila svoje stavove, dogovoreno je obeštećenje od milion evra, ali je problem šta zapravo Kanga želi ove zime.

Kao da mu se ne ide u Prag, iako bi imao značajno veću zaradu nego u Zvezdi, uz određene bonuse koji su se pominjali proteklih dana.

Današnji ''Sportski žurnal'' donosi obeshrabrujuću vest da je dogovor sada već daleko, što kao posledicu ima i neizvesnost oko najavljenog transfera Danijela Aleksića u Crvenu zvezdu.

Naravno, sve ovo nikako ne ide u prilogu ni treneru Milojeviću, koji i dalje nema jasnu sliku na koje igrače može da računa, iako je na pragu već završna faza zimskih priprema.

Situacija sa Kangom nije jedina neizvesnost.

Naime, isti list otkriva da je zapelo i kada je u pitanju namera uprave Crvene zvezde da otkupi ugovor Srđana Babića od Real Sosijedada.

Iako je prilikom pozajmice određena i otkupna klauzula od dva miliona evra, Španci su raspoloženi da je značajno umanje, ali navodno za sada ne žele da idu ispod milion i dvesta hiljada, što je za crveno-bele velika suma.

Naravno, pregovori će se nastaviti, ali vreme prolazi, baš kao i kada je u pitanju status Damijana Le Taleka, koji poput Kange još uvek okleva sa konačnom odlukom, a i jednom i drugom ugovori ističu na leto.

Podsetimo, na početku zimske pauze generalni direktor Zvezdan Terzić je naglasio da je jedan od važnijih ciljeva ove zime da se formira jasna slika kada su u pitanju štoperi, kako bi se njihov status već sada rešio i za letnje kvalifikacije na evropskoj sceni.

Kako sada stvari stoje, to pitanje neće biti potpuno rešeno, ali obrti su uvek mogući, to smo već videli u Kanginom slučaju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 22.01.2018
15:26

Babić ne vredi 1.2 miliona, a ako su Kanga i LeTalek odustali od odlaska, a ne žele produžiti ugovor treba ih zakovati za klupu i uigravati nove igrače, jer će oni biti tu i sledeće sezone. Za Boaćija se još ništa ne zna...

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 22.01.2018
13:35

Zapelo je sto Le Talek, Donald i Kanga hoce da odu dzaba.

avatar
Realni Arthur
Monday, 22.01.2018
12:35

E pa rekli su ali eto slucajem okolnosti nisu mogli da okupe sve u Januaru. Gospodo, da imamo barem 10 miliona budzet, mi bi napravili bas solidnu ekipu mislim za Evropsko nadmetanje, jer definitivno moje je misljenje da za nasu ligu, ok smo, nema opustanja pa da nam se desi Vozdovac ove godine. I ako idu Kanga pa i Le Talek, nema zime aman ljudi, pa rotirao je Miloje sve vreme zadnju liniju tokom sezone, i nije bas nesto skripalo. Zaista idealno bi bilo da smo doveli Ivanica, Milunovica i Aleksica ali Boze moj, i Ben i Stefan su bas solidna pojacanja. Mislim da smo jaci nego prosle godine, uostalom protiv CSKA bice zanimljivo imamo istu ekipu bez promena uz trenutno dva pojacanja, pa zato ajde da ne pametujemo mnogo nego da podrzimo nasu Zvezdu. Srecno veceras protiv MZT-a, pozdrav.

avatar
Goran_Ilic
Monday, 22.01.2018
11:44

Ne valjaju nam ovi nereseni statusi nikako,a milion i 200 hiljada za Babica nije mnogo ako prodamo nekog,ali ovo sa istecima ugovora Le Taleka Donalda Kange me prilicno zabrinjava.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 22.01.2018
11:27

Nek pare od ivanica uloze u babica

avatar
3x3
Monday, 22.01.2018
12:22

Za Babica je to previse para jer je jasno da ga se Sosijedad odrekao, tj. uopste ne racuna na njega, kao ni da moze da zaradi na njemu.

avatar
Penal titula
Monday, 22.01.2018
11:00

Bez brige ....puška je zakočena , pardon , neće oni niđe!!!....Da ne obrazlažem , svi znaju zašto.......nA, da , osim Bocike, koji prekljuce potpisuje za Plavce , za ogromnih 12 milona ....oko valute se još pregovara...:)

avatar
Consigliere 1927
Monday, 22.01.2018
15:02

Pucete od muke vi Grobari!

avatar
Petar Gazivoda
Monday, 22.01.2018
10:44

Rekli su da ce do polovine Januara imati sve na okupu , naravno nista od toga. Krpicemo se u zadnji cas i neuigrani na CSKA ... Ocekivano !

avatar
3x3
Monday, 22.01.2018
12:22

Ako se stvarno pravi ekipa za duzi period i sistem, onda nema problema i da se lagano ispadne.

avatar
Jelena Renovcevic
Monday, 22.01.2018
13:11

Pa svi su na okupu treba samo neko da ode.