Zvezda - Gabonac na raskrsnici, da li je dobio poziv koji se ne odbija?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.01.2018.
09:29
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Neizvesno je i dalje u kakvom će sastavu biti Crvena zvezda u prolećnom delu sezone.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda razmišlja o ostanku Gelora Kange, pregovori oko novog ugovora su odavno već u toku, ali se postavlja pitanje šta je trenutno najpreče za Gabonca.

Ponuda ima, itekako, "Žurnal" piše da je odbio Gectepe, tim iz Turske, kao i da ima poziv od svog nekadašnjeg trenera, Kurbana Berdijeva, koji ga je svojevremeno trenirao u Rostovu, a koji sada trenira Rubin.

Svakako da je Kanga zainteresovan i da ostane u dresu Crvene zvezde, u tom slučaju verovatno ne bi bilo potrebe za pojačanjem u vidu Mirka Ivanića ili Filipa Đuričića koji su se navodili kao potencijalne pridošlice u redove trenutno prvoplasirane ekipe domaćeg šampionata.

Gabonac je trenutno na odmoru, trebalo bi da se pojavi na prozivci 9. januara na stadionu "Rajko Mitić" i do tada sigurno neće biti ništa jasnije nego što je sada slučaj.

Ukoliko bi Kanga potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, on bi trajao do 2020. godine, što bi značilo i bolju pregovaračku poziciju za crveno-bele na leto ukoliko bude bilo namere da se uzme dobro obeštećenje za ofanzivnog vezistu.

Neizvesnost će trajati i dalje, ali najveće šanse se daju potpisivanju novog ugovora.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bekias
Friday, 05.01.2018
18:16

hahahahahahahahahahhahahah, bezuspesno popdizanje cene i nudjenje tamo nekim turcima molite boga da uzete i 500 hiljada osim sto je bljesnuo protiv Krasnodara nulaaaa cele sezone.

avatar
Zoran Blagojevic
Friday, 05.01.2018
15:47

LE Talek i Kanga su igraci koje ne treba zaliti kada je prodaja u pitanju. Kanga je mnogo sebican, spor u tranziciji, koci igru na sredini terena i mnogo forsira sut... Le Talek stamen solidan ali spor.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 05.01.2018
14:07

Ponuda Lokomotive iz Moskve teška 2.200.000 evra i 25 posto od naredne prodaje odbijena je od strane čelnika Vojvodine uz odgovor da se ponude ispod 3.000.000 evra neće razmatrati, pošto je Veselinović projektovan da bude nosilac igra i kapiten u Budućnosti.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 05.01.2018
16:55

Promasio si vest :D

avatar
Friday, 05.01.2018
11:31

prodaj odma'ndok ima ponuda!