Zvezda efikasna pred Olimpijakos, ''škripi'' u odbrani, Borjan besneo na saigrače!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.12.2019.
17:24
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda nastavila seriju pobeda u Linglong Superligi i sada može mirno da se sprema za gostovanje u Atini, na kraju grupne faze Lige šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U prvom meču 20. kola Linglong Superlige, aktuelni šampion Crvena zvezda pred svojim navijačima na ''Marakani'' savladala je Spartak rezultatom 3:1.

Posle ovog trijumfa, crveno-beli imaju 10 bodova više od drugoplasirane Vojvodine, 12 od Čukaričkog i čak 14 od Partizana, ali uz meč više.

Poveli su gosti u 21. minutu meča, kada je Baić odlično centrirao sa leve strane, a na pravom mestu bio je Stefan Denković, koji preciznim udarcem glavom uspeva da savlada Borjana - 0:1.

Vođstvo gostiju trajalo je samo deset minuta, a onda Marin asistira Žanderu, koji donosi Zvezdi izjednačenje - 1:1.

Ušlo se potom u finiš poluvremena, a u 40. minutu Zvezda stiže i do preokreta. Bio je to nesvakidašnji autogol Tekijaškog, koji je veoma loše reagovao u svom petercu, kada se očekivalo da će bez problema intervenisati i otkloniti opasnost od svog gola - 2:1.

Drugo poluvreme obeležila je majstorija Tomanea, koji je u 51. minutu, posle još jedne asistencije Marina, ''makazicama'' savladao golmana Spartaka Dubljanića i postavio konačnih 3:1.

Do kraja, Spartak je imao nekoliko odličnih prilika preko Denkovića, Obradovića i Tufegdžića da makar ublaži poraz, bilo je dosta problema u Zvezdinoj odbrani, pa je i golman Borjan često bio ljut na svoje saigrače iz defanzivne linije.

Ono što Zvezdu može da ohrabri pred duel u Pireju, jeste oporavak Milana Pavkova, koji je dobio priliku dazaigra u poslednjih desetak minuta.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Milunović, Pankov, Žander (od 56. Rodić)– Jovančić, Ivanić, Ben, Marin, Vukanović (od 59. Vulić) – Tomane (od 77. Pavkov).

Spartak: Dubljanić – Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević – Jočić, Vidaković, Obradović, Tufegdžić, Denković (Gojkov od 82.), Baić (od 52. Srećković).

-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wittmann
Saturday, 07.12.2019
19:28

Sve u svemu...ne obećava pred utakmicu sa bratijom

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.12.2019
18:39

Prvi gol zvezde je postigao Žander koji je protrčao pored 3 igrača spartaka i nijedan nije hteo da ga isprati, sa svoje polovine sam utrčao u šesnaesterac spartaka, drugi gol zvezde je ustvari autogol slavljenika posle meča, da li je slavio što je postigao totalno neiznuđen autogol ili pobedu zvezde sam on zna. Utakmica je takva da je Tomane već nekoliko puta pokušavao makazice i onda je uvek sam Marin centrirao neometanom Tomaneu za egzibiciju. E pošto je konačno tih sigurnih 2 razlike za zvezdu onda mogu da se odmere. U tom odmeravanju i jedni i drugi su konačno zaigrali takmičarski kada je su već pobednika utakmice rešili, u tom odmeravanju snage spartak je mogao da petardira 5-okraku, ali što zbog sebičnosti kada su izlazili 2 na 1 dva puta i jednom sami ispred Borjana, a što zbog sudije koje su poništile čist gol spartaku zbog nepostojećeg ofsajda ostalo je sigurnih 2 razlike. Kao što debeli Piper ne može da prođe fizičke testove za sudije jer zna da će trenirao ili ne sigurno biti kao zvezdin sudija na listi tako ni zvezda ne mora u polju da se trudi mnogo jer zna da će na kraju biti prva po vašem računanju sporta, fudbala i rezultata, a Borjan može samo da se nervira što igrači nisu motivisani jer znaju da će pobediti sigurno. Džabe pozivnica navijačima kada ni oni koji su ih zvali nisu došli da gledaju ovakve utakmice, nikoga ne zanimaju revijalne utakmice. Samo ovako nastavite, imate vi još mnogo rekorda da oborite u Evropi :D

avatar
Wittmann
Saturday, 07.12.2019
20:05

Znaš li na koju tribinu treba da odeš kad, ili bolje ako gledaš partizan? :D

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 07.12.2019
20:05

Nije ga ispratio niko zato sto je brzi oe njih,sto se videlo nekoliko puta tokom utakmice.
Autogol koji se desava u svim ligama sveta,nismo krivi sto si iskompleksiran.
Tomane zakucava makazice za to se dobro isplaci.
U odmeravanju snage gde vodimo 3:1 i opustamo se,mislima u ligi sampiona,ne mozes ti to da razumes,mozra objasnis kako to na 2:0 primate 3 komada,zato sto ste smesni.
Nikakav cist gol,opravdano ponisten gol,nisi gledao istu ouakmicu.
Mnogo je hladno,bio sam ali je rpevise hladno,vas je juce gledalo 300 ljudi sa sve tobom zeljko i upravom.
Oborili smo rekorde,usli od prvog kola kvalifikacija u Ligu Sampiona sto nikom nikar nije uspelo osim nama,pobedili prvaka evrope.
Nismo mi vi da imamo 0-0-6 najveca bruka ikada u ligi sampiona,sad se isplaci lepo na ovom minusu.