Zvezda - Dvojica odlaze, jedan dolazi?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.01.2015.
09:01
Izvor: Sportske.net

Zahuktava se prelazni rok, čeka se novo pojačanje, a dvojica standardnih bi trebalo da napuste "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tim se još ne nazire, međutim ono što je jasno je da neće biti velikih pomeranja u ekipi. Kako sada stvari stoje, čeka se ponuda za Darka Lazovića, njega bi u timu trebalo da zameni Crnogorac Jovović.

Fudbaler Sutjeske čeka transfer, a što se Aleksandra Kovačevića tiče, on je svoje uslove dogovorio. "Sport" piše da bi mogao da potpiše ugovor sa Ajntrahtom na pet godina, međutim klubovi još nisu našli zajednički jezik.

Nemci su nudili oko pola miliona evra manje od Zvezdinih očekivanja i to je bila prepreka prošle nedelje. Ima još dovoljno vremena da dve strane nađu zajednički jezik.

Ostali delovi tima ne bi trebalo da pretrpe velike izmene, Pavićević ostaje, sa Lukovićem će formirati bedem ispred gola Rajkovića, a novajlije su još Salami, Parker, Stojanović, Anđelković, Cvetković.

Ako ode i Lazović, šampion će imati gotovo potpuno novi tim u kome će od kandidata za startere biti tek četvorica ili petorica iz jeseni.

Ovaj zaokret ne mora nužno da se odrazi na uigranost, za razliku od nekih ranijih godina, čini se da će tim biti formiran na vreme, ali proleće je kratko i Zvezdi će biti potrebno nešto zaista posebno kako bi sačuvala titulu, s obzirom na šest bodova prednosti koje ima jedini rival.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 12.01.2015
12:44

po 5 igraca za svaku poziciju najmanje ... tako radi ozbiljan klub ... u zemlji dembeliji

avatar
Monday, 12.01.2015
14:06

Zvezda ti je sve ti ne mozes da zivis bez nje.

avatar
Monday, 12.01.2015
15:17

pre bih rekao da ona ne moze da zivi bez mene