Zvezda dovela strance zbog - Partizana?! Evo šta će biti sa Van la Parom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.01.2020.
19:35
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Izgleda da su navijači možda i previše očekivali.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić napravio je još jedan osvrt na jesenji deo sezone, tokom kojeg su crveno-beli izborili plasman u Ligu šampiona, bili na par minuta od plasmana u ''evropsko proleće'', a na domaćoj sceni su ubedljivo prvi na superligaškoj tabeli, sa 11 bodova više od Partizana.

Ali, poraz od Partizana u Humskoj (2:0), kao i ubedljivi porazi od Bajerna i Totenhema u Ligi šampiona, razlog su što je bilo i nezadovoljstva u delu ''zvezdaške javnosti'' onim što je njihov tim prikazao.

Pojedini stranci su bili možda na najvećem udaru kritika, pogotovo Žander posle kiksa u Pireju, kada je skrivio penal u finišu meča sa Olimpijakosom, a ni Radživ Van la Para nije pokazao sve što su navijači od njega očekivali.

Ipak, u razgovoru za ''Informer'', Zvezdan Terzić otkriva da će Van la Para najverovatnije ostati i da je generalno zadovoljan učinkom Zvezdinih stranaca.

Po njegovom mišljenju, oni su uradili ono zbog čega su dovedeni.

''Naravno da sam zadovoljan. Nismo ih doveli da pobede Totenhem i Bajern, već da naprave 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. I oni su to ostvarili.

Doveli smo ih da nas uvedu u Ligu šampiona, da igraju protiv Jang bojsa i Kopenhagena, i to su i uradili. Nama je Garsija golom protiv Jang bojsa doneo devet miliona evra. On se samo tim golom isplatio.

Rekao mi je Dejan da bi voleo i da Van la Para ostane jer je igrao dobro u Premijer ligi i Čempionšipu pet godina'', otkrio je Terzić.

S tim u vezi, Terzić se ne slaže sa mišljenjima kako su Partizanovi stranci bolji od Zvezdinih.

''Klub je u maju osvojio titulu. U avgustu se plasirao u Ligu šampiona, u decembru je jesenji šampion sa 11 bodova prednosti. I sad neko kaže: 'Zvezda ne valja, a Partizan valja'. Zvezdini stranci su promašaj, Partizanovi valjaju. Kako ako smo mi osvojili titulu, ušli u Ligu šampiona i imamo 11 bodova prednosti'', pita se Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарлс Јенкинс
Wednesday, 08.01.2020
15:40

Niko ne kaze da su Zvezdini stranci losijih od partizanovih cak naprotiv

avatar
REV
Wednesday, 08.01.2020
17:45

Da nisu bolji mozda?

avatar
bokibole
Wednesday, 08.01.2020
13:37

koliko smo mi zvezdasi nerealni pa to nije humano!Samo pljuj,udri...pa polako ljudi,zbog te instant politike tu smo gde i jesmo!Tek je polu-sezona...

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 07.01.2020
14:02

Terzića što pre najuriti iz kluba. Prodao je Marina za bagatelnu cenu kada samo pogledamo pošto su prodati u drugim klubovima poluigrači. Marin je samo za početak. Kako saznajem, sada će da ide Degenek. Valjda oseća šta se u klubu radi. Terzić je prodavao našu izuzetno talentovanu decu za male pare, a dovodio je nikakve strance za velike pare. Sada smo u ćorsokaku. Gsn. sada hoće da ubaci našu decu u prvi tim. Mislim da je kasno jer stranci će istrošiti i ovo malo para. Još posle Degeneka da prodaju Borjana, Bena, Boaćija, možda i Garsiju, i nekog ko još nešto vredi. "Bože moj, da popune budžet i da ima za plate igračima." Ne treba zaboraviti da su dve godine igrali u LŠ i da su tu dobili velike pare, a nikom nije polagan račun gde su te pare, samo ih nema. Na Terzino mesto staviti Džaju ako hoće, to bi jedino spasilo klub. Terza i Mrkela odmah da daju ostavke jer rade sve pogrešno...

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 07.01.2020
13:10

Terza napolje,jer čini pogrešne stvari i ko zna šta još.DŽaja na njegovo mesto,obavezno,ako on samo želi,tako se možemo nečemu nadati.Inače će nas ovaj,Terza, uvući u živo blato,možda to i namerno hoće.

avatar
Dorotej
Tuesday, 07.01.2020
12:09

Ko zna da čita između redova razumeće da Terzić ne može da proda Van la Paru. Marinu je drastično pala cenq zadnjih godinu dana zbog slabih igara na evropskoj sceni. Ostale strance niko ne traži. Suma sumarum, Terzić i uprava su se setili podmladka Zvezde kada je "dogorelo do noktiju". Milojević je pobegao na vreme. Kriv je i on za ovakve transfere. Sada su gurnuli "vrući kesten" Dejanu Stankoviću u ruke i kriju se iza nejgovog imena. Bojim se da Zvezda ulazi u tešku krizu. Nadam se da će iz nje izaći jača sa igrom koju navijači želimo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 07.01.2020
11:45

Ne smemo zaboraviti da najkomunističkiji klub na svetu ne bi ni igrao SL bez izmišljene Toletove licence kada su ih takođe sudije gurale zvezdanaestercima da bi izlazili u kvalifikacijama, a bez kojih bi bili superligaški prosek. Crvena 5-0kraka i dan danas dobija licence iako duguje klubovima širom Srbije kojima taj novac život znači, pa su tako mnogi završili u amaterske rangove poput Jagodine, a neki se i ugasili poput Borca. Ne radi se ovde samo o otimanju titula Partizanu, o izbijanju sada već preko 100 000 000 evra iz Partizanove kase u poslednjih 7 godina jer je uskraćen da igra LŠ, uništavan od sudija i u Srbiji i u Evropi, već se radi o uništavanju kompletnog srpskog fudbala jer je zbog zvezde i kola u koje su se uhvatili gotovo svi klubovi sem Partizana sve manje i manje regularnih utakmica u srpskom fudbalu. A kada bi sve to zanemarili zvezda je bodove uz pomoć sudija dobila protiv Inđije 3, Napretka 2, javora 1, voždovca 3, a i pomoć je imala i protiv onih koji se nisu ni trudili: radnički, rad, radnik, čukarički...s druge strane Partizan je ostao zbog sudija bez 2 boda u Kruševcu, 3 na Banovom Brdu i još 3 protiv voždovca, a to je ukupno 17 bodova razlike. S Terzićem o fudbalu ne vredi pričati jer je on pokazao koliko zna kads je 30M evra pretvorio u tim koji je u 180 minuta protiv Partizana i Bajerna 0 puta šutnuo u okvir gola, Bajern izveo 14 kornera u prvo poluvreme u Beogradu, koji ne može da da gol u SL bez pomoći sudija, protivničkih igrača i golmana. Terzo, ostani!

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 07.01.2020
22:53

Vuleticu jel ti dobro? Ne vadi ga Terza! Terza ostani’

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 09.01.2020
04:31

@REV, iz tvojih.

avatar
REV
Wednesday, 08.01.2020
17:45

Iz tvojih usta!

avatar
Mirko Mirkic
Tuesday, 07.01.2020
06:56

Da li jos neko vjeruje ovome coveku pa 11 bodova raylike si dobio prvo sto je Partiyan los a druga i glavna stvar je da pogledas samo koliko penala je svirano a o ostalom necu da pricam.Zamazujes oci navijacima ali ja smatram da nisu toliko glupi,mislim na nas normalne navijace.

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 07.01.2020
00:07

a ustvari ih doveo za ligu samipona, za nase prvenstvo nije dozvoljeno 10 stranaca jos uvek, kako covek posle neuspeha laze zvezdine navijace, prodaje im maglu, zida im stadion, hvali se prednoscu nad partizanom (sudije), prikriva svoj neuspeh ............ da se nelazemo van la para nije ni za nasu ligu, garsija moze da prodje, kanjesa da nespominjemo, ispade ben, koga su terali samo da zarade nesto, njabolji stranac u zvezdi ......... valjda mora opravdati nekako bacene pare

avatar
Čeki
Monday, 06.01.2020
23:56

To ako imas prednost i dobre rezultate, ne znaci da su svi igraci isto doprineli ili da su doprineli uopste. U gorepomenutom slucaju ove dvojice igraca, njihov ucinak za klub je skoro nikakav do nikakav. Znaci - nula, ostali su daleko vise doprineli. I na kraju, Deki mozda hoce van la Pari da dâ sansu, ali tesko da je mogao da izjavi da je covek igrao dobro 5 godina u PL i Cempionsipu, kad covek 5 utakmica u nogama nije sakupio, godinu dana fudbal nije igrao. Pa svako normalan onda vidi u cemu je stvar s ovim igracem.

avatar
Man united
Tuesday, 07.01.2020
17:15

Ван Ла Пара је претпрошлу сезону играо премијер лигу као стандардан првотимац. Пре тога је био редован у шампионату и холандској лиги. Једино је прошле године био на неуспешној позајмици, па се није наиграо. Ја не сумњам у његов квалитет. Није реално ни добио довољно прилика да се докаже. Углавном је играо ЛШ. У домаћем првенству скоро да није ни играо.

avatar
Man united
Wednesday, 08.01.2020
23:16

Нешто си ти ту побркао. Претпрошле сезоне је одиграо скоро све мечеве. Укупно 38, а у Премијер лиги 33. Пропустио је 3 меча због црвеног картона и уз то још само 2 није играо. Ако то није првотимац, не знам шта јесте. Тек следеће сезоне је мање играо. Зато је послат на позајмицу. Ако нема проблем у глави или са неким пороком, не видим зашто се не би вратио у форму.

avatar
Čeki
Wednesday, 08.01.2020
01:26

Pretprosle godine nije bas bio toliko standardan kao sto tvrdis, jer posle odredjenog broja utakmica, trener je video s kim ima posla i jednostavno sve je manje igrao. Za Holandiju ne sporim da je igrao redovno, ali koliko je proslo od toga i u kom klubu? Jer, slozices se, nije isto biti standardan u Herenvenu ako se ne varam, i u PSV-u na primer. Svejedno, od napustanja Holandije, sve je losiji. Ne znam ni sto su ga dovodili kad godinu dana nije igrao fudbal. I zato tvrdnja koja se gore navodi, jos kao da je Deki to rekao, je sramna. Pravda losu investiciju.

avatar
Südkurve München
Monday, 06.01.2020
23:23
avatar
djordja
Monday, 06.01.2020
23:16

dok je ovako sudjenje i ostali pritisci i 21 nije puno

avatar
Comandante
Monday, 06.01.2020
22:35

Komsinica da proda prvi tim nece zaraditi 10 miliona evra.....

avatar
damjan89
Monday, 06.01.2020
21:48

A vala ovaj Jang Bojs bi Vojvodina dobila u oba meca, a jos prica kako imaju prednost a svirali im 15 penala za polusezonu, eto toliko su dominantni. Ne kazem da je Zvezda losa, ali od stranaca je jedino taj Marin i pravi razliku, doveli Van la Paru i Tomanea za po 2m evra a oni se jadni ne sastavljaju, gde ces njih da poredis sa Sumom i Sadikom...

avatar
REV
Monday, 06.01.2020
23:26

Oni su samo za ovu polusezonu dobili penala koliko je Partizanu svirano za ''onih'' sest sezona.

avatar
Man united
Wednesday, 08.01.2020
14:29

Не терај ме да копам и тражим тачан број. Мене празна статистика ионако не занима. Погрешно досуђени пенали, офсајди, картони су релевантнији за мене.

avatar
REV
Tuesday, 07.01.2020
20:26

U pravu si da nije tacno, dobili ste i vise nego mi za tih sest, a ne isto, ovo drugo nije vredno komentara.

avatar
Man united
Tuesday, 07.01.2020
17:18

Као прво, нетачна информација. Као друго, Звезда није добила те пенале, већ су јој свирани, углавном заслужено. И тих 1 или 2 што су судије грешком досудиле је увек праћено грешкама у корист Звездиног противника.

avatar
Zenon Zi
Monday, 06.01.2020
23:53

Od stranaca Borjan pravi najvecu razliku. A Young Boys je prosle sezone lige sampiona izbacio Dinamo Zagreb iz kvalifikacija.

avatar
Ars Lalateli
Monday, 06.01.2020
21:42

Tereza Terza hajde malo ohladi i gledaj svoje dvorište... Svakako Zvezda ima odličan rezultat al smiri hormone

avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 06.01.2020
21:08

Jednostavno Terziću, jedno prezime rešava tvoju enigmu! 🤣🤣🤣 Zato je Partizan bolji!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 06.01.2020
21:03
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.01.2020
21:22

Pitaj Srdjana Jovanovica ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 07.01.2020
11:25

I njega da pitate i da mu zahvalite što je samo 2:0 za Partizan pošto nije pokazao crveni Boaćiju.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 06.01.2020
21:56

Sudije su krive sto vam je Napredak dao 3 gola. :D

avatar
cupavci
Monday, 06.01.2020
20:50

Sudije su napravile 11 bodova prednosti

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.01.2020
21:21

Mislis na Srdjana Jovanovica mozda ljepi.

avatar
REV
Monday, 06.01.2020
20:43

Prenesite sve, nemojte segmentirano i parcijalno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.01.2020
20:38

Veliko BRAVO Terza. Braco Zvezdasi, odnosnio braco Srbi srecno badnje vece.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 06.01.2020
20:56

Bravo ,,SRBINE". Sad si pogodio kada je Badnje veče, ali si omanuo u srpskom pravopisu...

avatar
Anti šajberovac
Monday, 06.01.2020
23:19

Otkad je klub policije i državne bezbednosti osnovan po uzoru na Dinamo Bukurešt i Moskvs, srpski klub? I otkad klub komunističkih bandita slavi božić?
E moj Krcune u šta ti se klub pretvorio.
Džabe si streljao Čiču i 30.000 srpskih domčina posle rata

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.01.2020
21:32

Ne razumem zbog cega si ti javljas kad se ovo ne odnosi ni na tebe, ni na tvoj klub.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.01.2020
21:22

Meni nije na cast kad mi hrvati likuju kao Srbinu.