Zvezda dočekuje Spartak, Partizan u Nišu

Autor: Beta Beta
petak 31.03.2017.
11:49
Izvor: Beta

Utakmicama 28. kola u petak i subotu se, nakon dvonedeljne pauze, nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda dočekuje Spartak, dok Partizan gostuje u Nišu ekipi Radničkog.

Epa/Facundo Arrizabalaga/Sportske.net
Epa/Facundo Arrizabalaga/Sportske.net

Povezane vesti

Prvi meč 28. kola igra se danas od 17.00 u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje ekipu Čukaričkog, dok su svi ostali mečevi na programu sutra.

I za Metalac i za Čukarički pobeda i tri boda u današnjem duelu su imperativ. Metalcu su potrebni bodovi jer se nalazi u zoni koja nikako ne garantuje opstanak u ligi, dok se Čukarički bori za plasman u plej-of.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca je vezala četiri poraza i trenutno je na 12. mestu na tabeli sa 26 bodova.

Čukarički je, na drugoj strani, u prethodnom kolu poražen od Zvezde na svom terenu i deseti je na tabeli 33 boda, odnosno ima četiri boda manje od Voždovca i Spartaka.

Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde sutra od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje subotički Spartak.

Crveno-beli su u prolećnom delu domaćeg šampionata upisali pet pobeda i jedan remi i prvi su na tabeli sa 70 bodova, odnosno imaju šest više od drugoplasiranog Partizana.

Spartak vodi veliku borbu za plasman u plej-of, a u prethodnom kolu je slavio protiv Borca. Subotička ekipa je na osmom mestu sa 37 bodova, koliko ima i devetoplasirani Voždovac.

Derbi meč 28. kola igra se sutra od 18.30 u Nišu gde domaći Radnički na Čairu dočekuje Partizan.

Nišlije su nakon poraza na startu prolećnog dela šampionata uspele da ostvare četiri pobede i jedan remi, a u duel s Partizanom ulaze posle pobede nad Bačkom. Radnički je peti na tabeli Super lige sa 43 boda, koliko je do sada sakupio i petoplasirani Napredak.

Izabranici Marka Nikolića su u odličnoj formi, upisali su pet pobeda i jedan remi na startu prolećnog dela sezone, a u prethodnom kolu su bili ubedljivi protiv Voždovca.

Partizan je drugi na tabeli sa 64 boda, ima šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Parovi 28. kola Super lige Srbije:

Petak:

Metalac - Čukarički (17.00)

Subota:


Crvena zvezda - Spartak (16.00)
Borac - Rad (17.00)
Voždovac - Vojvodina (17.00)
Radnik - Bačka (17.00)
Mladost - Javor (18.00)
Napredak - Novi Pazar (18.00)
Radnički Niš - Partizan (18.30)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke