Zvezda dobila ponudu iz Lige 1!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.06.2019.
16:46
Izvor: Sportske.net

Francuski klub je poslao zvaničnu ponudu za vezistu srpskog šampiona.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Francuski Nim je poslao ponudu za vezistu Crvene zvezde Branka Jovičića, vest je našem portalu potvrdio agent fudbalera Ivan Dudić.

Popularni "Bakula" je jedan od najvažnijih igrača u ekipi Vladana Milojevića, već dve sezone je na "Markani" i upisao je 64 zvanična nastupa za "crveno-bele", sa kojima je igrao grupnu fazu Lige šampiona i osvojio dve titule u Srbiji.

Njegove dobre partije nisu promakle ni klubovima iz "liga petice", pa je tako Nim rešio da bivšeg igrača čačanskog Borca i Amkara preseli u svoje redove.

Nisu obelodanjeni detalji ponude, ali je pitanje da li je Zvezda u ovom trenutku, pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona, spremna da se odrekne jednog od najstandardnijih prvotimaca.

Ipak, sve zavisi od ponude, ukoliko ona zadovolji čelnike Crvene zvezde i samog Jovičića, dve strane bi mogle da postignu dogovor. Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić smatra da bi bilo najbolje da Jovičić ostane u klubu do kraja evropskih kvalifikacija, tvrdi Dudić.

Za mesto u veznom redu pored Jovičića konkurišu i Dušan Jovančić, Goran Čaušić i novajlija Hose Alberto Kanjas, ali zbog borbe na tri fronta, jasno je da je "crveno-belima" prekopotreban što širi igrački kadar.

Videćemo u narednim danima kakav je odgovor čelnika srpskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Monday, 01.07.2019
14:59

Bakula, je svoj posao odradio korektno, ali nije igrac za najvece domete, jer mu fali igra prema naprijed, Jovancic je dosta komletniji igrac. Ako ostane, vjerovatno ce biti tek treca opcija iza Kanjasa i Jovancica, zato ga je bolje prodati i zadrzati Vulica koji sasvim korektan igrac.

avatar
Gotivaaa
Sunday, 30.06.2019
18:39

Čauśica pod hitno prodati!! I ne izajmljivati vulica!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.06.2019
17:41

Ne, nikako ne moze Jovicic. Treba im umesto njega ponuditi Causica.

avatar
Mića86
Sunday, 30.06.2019
17:10

Samo Čaušića da se reše i to je to za sada...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 30.06.2019
19:29

Da je samo Čaušić onaj koga žele da se reše, u zvezdi je totalna rasprodaja: Stojković, Savić, Babić, Rodić, Čaušić, Vulić, Jirka, Ebisilio, Simić, Pavkov, ceo tim ljudi moji...nude ih redom svima prvo prodaja, ako ne onda pozajmica jer pokušavaju da spasu šta se spasiti može od novca koji je uložen u njih pošto za neke druge su već propustili tu šansu jer su ih potpisali na ogromnu platu kao što su Stojiljković, Kafu, Sumaila...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 01.07.2019
00:09

Vulic,Babic...???aj cuti ne blamiraj se