Zvezda dobila novog derbi junaka, objasnio kako je zatresao mrežu Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
petak 26.04.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Novajlija iz Kruševca oduševljen zbog prvog pogotka.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu u 160. Večitom derbiju pošto su juče savladali Partizan na domaćem terenu sa 2:1.

Jedan od junaka pobede "Crveno-belih" bio je rezervista Aleksa Vukanović koji je deset minuta po ulasku u igru postigao svoj prvenac u Zvezdinom dresu.

"Velika mi je čast što sam dao gol za pobedu. Osvojili smo velika tri boda i nadam se da ćemo osvojiti titulu. Posao mi je da dajem golove, ispostavilo se da sam to ovaj put uradio na pravi način. Pobedili smo sa 2:1 i to je najvažnije. Prvi gol u Crvenoj zvezdi, ostaće mi u posebnom sećanju jer je bio u derbiju, a uvek ću pamtiti i onaj petom na stadionu Partizana. Pogodak posvećujem svim navijačima Crvene zvezde", rekao je Vukanović za sajt kluba.

Objasnio je i kako je tačno zatresao mrežu večitog rivala na Marakani.

"Napadači uvek idu na tu prvu loptu, to je obaveza, a ako je ne dohvati, onda stiže krilni napadač. Ovaj put sam ja uspeo da je dohvatim i reagovao sam kako treba. Svaka čast i Ivaniću i hvala mu na asistenciji."

Napadaču je ovo bio već peti pogodak protiv "Crno-belih" na ukupno devet poslednjih utakmica, računajući i borbe koje je vodio u dresu Napretka. Između ostalog, bio je strelac za remi 2:2 u Beogradu, kao i u trijumfu od 2:1 u Kruševcu.

"Da li je u pitanju navika ili profesionalizam, ali svakako je lep osećaj. Nadam se da ću svakom klubu uvek dati gol, a posebno Partizanu, jer je veliki rivalitet u pitanju. Prvenac, i još za pobedu, stvarno nema lepšeg osećaja", zaključio je Vukanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke