Zvezda dobila dopis iz UEFA, traje strepnja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.01.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Bliži se konačan rasplet...

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Znate već, početak godine na Marakani obeležila je zabrinjavajuća odluka UEFA, koja je kaznila crveno-bele suspenzijom stadiona na prvoj narednoj evropskoj utakmici, uz 50.000 evra novčane kazne.

Klub iz Ljutice Bogdana najavio je potom da će uložiti žalbu i angažovati pojačanje u svom pravnom timu, a na epilog svega ovoga i dalje čekamo.

Utakmica između Crvene zvezde i CSKA na koju se odnosi odluka o suspenziji stadiona ''Rajko Mitić'' zakazana je za 13. februar, a da li će Zvezdina žalba imati efekta znaćemo početkom narednog meseca.

Podsetimo, crveno-beli su već prodali 28.000 ulaznica za taj meč, pa se postavlja pitanje šta će biti sa tim prodatim kartama ako odluka UEFA ostane na snazi.

Na ovu temu danas piše i ''Mondo'', koji je došao do saznanja da je iz Evropske kuće fudbala u ponedeljak stiglo obrazloženje kazne, a da Crvena zvezda ima rok od tri dana da se zvanično izjasni o podnošenju žalbe.

Ako odgovor iz Zvezde bude potvrdan, u šta ne treba  sumnjati, onda sledi rok od još pet dana da se žalba pošalje, a saslušanje po ovom pitanju očekuje se 1. februara, posle čega će biti saopštena konačna odluka.

Adut u ovoj Zvezdinoj borbi je slučaj splitskog Hajduka koji je letos bio u sličnoj situaciji, ali je njihova žalba urodila plodom, pa su Brondbi iz Danske dočekali u prisustvu publike, uz neznatna ograničenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 18.01.2018
23:38

puna marakana i pobeda bez primljenog gola

avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 18.01.2018
13:42

Nema cemu da se nadamo od UEFE jer ovo je maslo FSS, a ne njihovo. Interesantno je da je partizan bio izbacen iz Evrope, a da je UEFA posle povukla kaznu. FSS se pita za sve kad su nasi klubovi u pitanju, a UEFA samo radi sto im fudbalski savezi zemalja predloze.