Zvezda dobila derbi, Voši ostaje prvo mesto, a o Garsiji će se tek pričati!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.08.2019.
20:38
Izvor: Sportske.net

Vojvodina pružila dobar otpor šampionu, nedovoljno bar za bod.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

U derbiju sedmog kola Linglong Superlige, ekipa Crvene zvezde večeras je kao gost na ''Karađorđu'' u Novom Sadu savladala Vojvodinu sa 2:1.

Tim Nenada Lalatovića ostavio je nešto bolji utisak u prvih dvadesetak minuta, iako bez većih prilika pred Borjanovim golom, ali je Zvezda prva stigla do vođstva.

Sve se dogodilo u 26. minutu, kada je Milunović proigrao Vukanovića na levoj strani, ovaj odmah prosledio za Pavkova, koji iz peterca lako šalje loptu u nebranjenu mrežu - 0:1.

Vojvodina je i posle primljenog gola nastavila u započetom ritmu i takva igra joj se isplatila u 36. minutu, kada je Drinčić odlično proigrao Aranđela Stojkovića iz prekida, ovaj je umakao Jovančiću, a onda snažnim udarcem savladao Borjana za izjednačenje na 1:1.

Do kraja prvog poluvremena bilo je još par prilikana obe strane, a gol odluke postignut je u nastavku, u 59. minutu meča.

Mateo Garsija je bio u glavnoj ulozi. On je izveo korner sa leve strane, domaći izbaciju loptu iz peterca, ali ona opet stiže do Garsije, koji je zahvata spoljnjim delom levog stopala i pogađa malu mrežu gola golmana Rockova - MAJSTORIJA, 1:2!

Zvezda je do kraja zadržala minimalnu prednost i upisala petu pobedu iz isto točiko odiranih mečeva, a Vojvodina i dalje ostaje na vrhu tabele posle svog prvog poraza od početka sezone.

Vojvodina: Rockov - Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak - Drinčić, Đurišić - Eze, Bojić, Đuričin (od 70. Zukić) - Gemović (od 61. Nikolić).

Crvena zvezda: Borjan - Degenek, Milunović, Pankov - Gobeljić, Kanjas (od 93. Krstović), Jovančić, Žander - Garsija (od 67. Vulić), Vukanović (od 60. Simić), Pavkov. 

-

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Sremac
Sunday, 01.09.2019
08:55

Nismo bili no gori mi bolji of Zvezde. Gol Garsije remek delo sudija prosecan bez vecih gresaka, zadovoljam Sam sa prikazanim obe ekipe kao I broken gledalaca.

avatar
MarkoSi
Saturday, 31.08.2019
22:25

Momci, tri godine se igra Evropa, a onakav gol da se pirmi!?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 31.08.2019
22:13

SuperMiloje za svaki tim posebnu taktiku pravi i Super Ligompali i zari.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 31.08.2019
20:47

Supermilojina taktika sa 5 defanzivaca i totalni bunker zvezde nisu izdržali u 1p u kojem je vojvodina bila mnogo bolja, ali šta to vredi kada igrači vojvodine ostave zvezdino krilo samo na šesnaestercu, a nije bila ni kontra ni polukontra pa reprezentativac Srbije zamane levom nogom, a da gol bradom ili nosem. I baš kad sam se zabrinuo da rastrčana vojvodina iz 1p ne premori reprezentativce Srbije ona je na vreme u 2p stala. zvezda za celu utakmicu nije imala nijedan opasan napad ni kontranapad (ne računam prekršaj Jovančića nad Đurišićem koji Šegrt nije dosudio kada je Garsija šutirao u golmana), a pobedila je opet zahvaljujući protivniku koji ih kod prvog ostavi same, a kod drugog gola im namesti loptu na volej. Sve bolja i bolja zvezda, Borjan sve zabavniji i zabavniji svojim kiksevima kada je loptu ničim izazvan oterao u korner. I ovakav tim sa ovakvom igrom hoće neku titulu...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 31.08.2019
21:02

hahahaha komika :D pustio rockov garsiju :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 31.08.2019
22:54

Samo se ludi smeju svojim glupostima kao što je ova tvoja.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 31.08.2019
21:07

Да је њихов голман онако избацио лопту у корнер,ти би одма рекао како нам поклања корнер. Намештају нам лопту на волеј? Да,оно су ситуације које се рутински претварају у гол. И већ сам ти дао савет да нас не пратиш,види се како се распадаш изнутра са сваким коментаром који оставиш.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 31.08.2019
20:45

Ma pustio Rockov gol Garsiji, mogao je lagano da odbrani ono :D
Kako Mateo Garsija sme da sutne onako ? Nije dosudjenjo 35 faulova za ekipu Vojvodine, igraci Zvezde su bili 43 puta u ofsajdu a on nije dosudjen, igracima Vojvodine nije dosudjeno 32 auta i ponisteno im je 6 regularnih golova, svih 11 igraca Zvezde je zasluzilo crvene kartone. Skup masona koji se desavao u vreme utakmice je uticao na igrace Mladosti. Vetar je u oba poluvemena duvao u suprotnom smeru od kog Vosa napada. Sramotno. :D

avatar
Mića86
Saturday, 31.08.2019
20:55

baš tako je druže po ovim „grobarima”, koji od sve klubove najviše prate Zvezdu. Zvezda im ušla u krv, a strah i paranoja u kosti :D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 31.08.2019
21:22

Pa kako, ovo danas npr je smetalo Vojvodini, ekipi Mladosti kao i ugasenom Hajduku iz kule. Svi su oni pokradeni danas !

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 31.08.2019
21:22

Pa kako, ovo danas npr je smetalo Vojvodini, ekipi Mladosti kao i ugasenom Hajduku iz kule. Svi su oni pokradeni danas !

avatar
Steph22
Saturday, 31.08.2019
20:57

Koji si ti meni kralj😁