Zvezda dobija pojačanje iz Serije A "ako se sklope sve kockice"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
11:25
Izvor: Sportske.net

Manje od mesec dana ostalo je do kraja jesenjeg dela sezone i zbog toga ne čudi što su priče o transferima sve češće, pa tako ni najveći srpski klubovi nisu izuzetak.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Na stadionu "Rajko Mitić" u naredne dve nedelje sigurno neće biti reči o odlascima i dolascima jer će sav fokus biti usmeren na utakmicu sa Kelnom, ali daleko od toga da ne postoje planovi za sprovođenje zimskog prelaznog roka.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić govorio je nedavno koji igrači bi mogli da odu na zimu, a spomenuo je tada da postoje četiri igrača sa čijim se agentima već ušlo u priču kako bi se na zimu priključili vicešampionu Srbije.

Među igračima koji su Zvezdi interesantni nalazi se i bivši fudbaler Herenvena, Benfike, Sautempton i Majnca Filip Đuričić koji se trenutno ne nalazi u planovima trenera Sampdorije Marka Đampaola.

U razgovoru za "Žurnal" Đuričić je priznao da ne beži od mogućnosti da se jednog dana vrati u Zvezdu, a da li će to biti već ove zime zavisi od dosta faktora.

"Mnogo stvari bi trebalo da se poklopi da bih se vratio u Zvezdu. Svako ima svoju računicu, pa tako i moj matični klub. Svi znaju koliko volim Zvezdu", kazao je Đuričić.

Povremeni reprezentativac Srbije dogovrio je sa čelnicima Sampdorije da mu već na zimu omoguće da napusti "Marasi" jer nikome nije u interesu da do leta bude van stroja i da onda ode kao slobodan igrač.

To svakako predstavlja olakšavajuću okolnost za Crvenu zvezdu, ali pitanje je da li klub sa stadiona "Rajko Mitić" finansijski može da izađe u susret zahtevima momka koji je ponikao u mlađim kategorijama crveno-belih.

Sa druge strane, reklo bi se da nije sve u novcu i da na duže staze igranje za manje para u Zvezdi i Partizanu može da donese veliku dobit što se pokazuje na primerima Vladimira Stojkovića, Nenada Krstičića, Zorana Tošića, Ričmonda Boaćija...

Kvalitetni igrači koji su u jesenjem delu sezone nosili dresove "večitih" sigurno će imati unosne ponude već na zimu i to je ono što može da bude adut više za čelnike Crvene zvezde ukoliko se odluče da uđu u pregovore sa Đuričićem.

Ne treba zaboraviti da bitnu ulogu igra ti učešće u Evropi, pa tako Partizan već sada ima potpuno drugu poziciju kada je zimski prelazni rok u pitanju zbog činjenice da je overio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Saturday, 25.11.2017
16:09

voleo bi da vidim okrsaj izmedju korner pixia i povratka kralja

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 25.11.2017
13:38

Zvezda dobija pojacanje iz serije A slavice novu titulu Srbija i srpska dijaspora. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 25.11.2017
13:37

Pa tesko da ce taj najverovatnije jedan dvomec nekome dici cenu,evo neka se i Zvezda plasira,Zvezda dobije Milan,a Partizan Dortmund i obe ekipe ispadnu ukupnim rezultatom 6:1 recimo,kako ce tu nekome skociti cena? Pre bih rekao da kada zelimo da dovedemo nekog bivseg igraca koji vredi vise,da ga najvise interesuju mogucnosti ekipe za sledecu sezonu,jer bi recimo Filipu sigurno skocila cena,ukoliko bi dao 5 golova u kvalifikacijama,pa recimo 15 za polusezonu i jos 3gola i 2 asistencije u grupi,a na busenju od Milana ne bi profitirao sigurno.

avatar
Saturday, 25.11.2017
14:25

a sta ako da 2 gola Milanu i u sledecoj fazi 3 Dortmundu hahaha :) ? ode cena na 100m evra

avatar
Capitano
Saturday, 25.11.2017
19:30

Zar stvarno mislis da bi Milan imao sanse protiv Zvezde? Bonuci 2 auto-gola i gg.

avatar
Saturday, 25.11.2017
19:00

Mi izgubimo na penale nakon 180 minuta bez golova protiv Dortmunda, a oni izgube 6:1 protiv Milana :D

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 25.11.2017
16:45

Lepo je mastati,ali je realnost da bi i vi i mi primili za dvomec bar 6,doduse mozda bi dali i 2-3 ali to tada nije ni bitno i svi bi prepisivali te golove tone da su se Milan/Dormund opustili