Zvezda desetkovana - Savić mora na pauzu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.03.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Crvene zvezde do kraja nedelje očekuje dupli program u Šapcu ali trener Vladan Milojević neće moći da računa na nekoliko igrača.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigraće dve utakmice protiv šabačke Mačve u razmaku od samo tri dana. Oba meča biće odigrana u Šapcu, a sutrašnji će predstavljati borbu za plasman u polufinale Kupa Srbije.

Loša vest za stručni štab Crvene zvezde jeste ta da nekoliko važnih pojedinaca neće biti u stanju da pomognu ekipi na pomenutim gostovanjima.

Preneli smo vest da je Mičel Donald završio u bolnici i da je upitno hoće li uopšte trenirati i igrati do kraja sezone, a danas su stigli i rezultati dodatnih testova kojima je podvrgnut Vujadin Savić.

Novopečenom reprezentativcu Srbije konstatovana je ruptura mišića koju je zaradio u duelu sa Napretkom tako da ga čeka najmanje desetak dana pauze.

To znači da Vladan Milojević neće moći da računa na standardnog štopera u duelima sa Mačvom, ali ni tu nije kraj problemima koje će imati trener Crvene zvezde u nastupajućem periodu.

El Fardu Ben takođe nije bio u protokolu za duel sa Napretkom zbog povrede mišića koju je obnovio u duelu sa Vojvodinom. Procena lekarskog tima bila je da Ben treba da preskoči meč sa Napretkom a videćemo hoće li igrati u Šapcu.

"Žurnal" piše da će i jedan od iskusnih rezervista biti van stroja na duži period. Radi se o Dušanu Anđelkoviću koji ima problem sa leđima i neće biti u konkurenciji za tim do početka aprila.

Dobra vest je da se Srđan Babić vraća u takmičarski ritam i da bi trebalo da bude spreman već za sutrašnji duel, a svakako za nedeljni koji se igra u okviru 28. kola Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 13.03.2018
15:45

https://www.youtube.com/watch?v=qI6DaFjxl9A&feature=youtu.be

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 13.03.2018
10:51

Ovo je prilika da Partizan pridje jos malo. Od 5 pet igraca koji su postigli n najvise golove za Zvezdu ove sezone (Boaci, Pesic, Srnic, Donald, Kanga) oni su ostali samo na dva (Pesic i Srnic), gde ovaj prvi, Pesic, postize golove na svakoj drugoj utakmici, a ovaj drugi, Srnic, na svakoj sestoj. Takodje ostali su i bez, po meni, najboljeg stopera kog imaju, Savica, a Babic je jos rovit.