Zvezda demantovala Grke, ništa od posla leta?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.08.2020.
12:17
Izvor: Sportske.net

Demanti iz Ljutice Bogdana znači da se saga nastavlja.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Grci su jutros preneli informaciju da je Federiko Makeda veoma blizu Crvene zvezde, kao i da je dogovorio sve uslove koji znače da će imati platu od 700 hiljada evra u aktuelnom šampionu Srbije, a da ta cifra može da naraste do milion u slučaju da se ekipa plasira u Ligu šampiona.

Ipak, u Zvezdi su danas demantovali te glasine.

"U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca, a mi ih već imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaći, Tomane, Garsija).

Nećemo praviti greške iz prošle godine kada smo iz želje da imamo što bolji tim dovodili nove igrače pre nego što odu oni koji su tu. Veliki broj igrača je omogućio veliki roster i lakše osvajanje šampionske titule, ali i mnogim igračima onemogućio da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet", kažu u Crvenoj zvezdi za Tanjug povodom ovog transfera.

Ipak, sačekajmo, moguće je da će Crvena zvezda vrlo brzo ostati bez dvojice napadača.

Podsetimo da je i Dejan Stanković rekao da bi voleo Makedu u svojim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 15.08.2020
15:52

Nadam se da je ovo istina jer bilo bi ubitacno dovoditi pojacanja bez da se prodaju neki igraci koji primaju debele plate samo zbog toga sto treniraju u Zvezdi.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 15.08.2020
13:20

Npr.samo napad--Spiridonović,Kanga,Boaći,Katai,Ben.Za moje shvatanje dobri su,pustiti ih da stalno igraju bez ikakve filozofije i eksperimentisanja više.Dovedeni su u klub da ih mi navijači gledamo a ne da sede po tribinama i na klupi.

avatar
Dorotej
Saturday, 15.08.2020
13:13

Nadam se da stvarno tako misle. Ne smemo da dovodimo dok se ne rastosiljamo jednog broja igrača, koji nije mali. Imamo slabo balansiran tim. Na nekim pozicijama smo prebukirani, na drugim jako tanki. Mene najviše žuljaju centralni bekovi. Pankov je katastrofa. Milunovuć je šeprtlja, Babić vrlo prosečan, Degenek sa mislima u transferu.

avatar
gorango
Saturday, 15.08.2020
23:20

Generalno, pozicija beka u Zvezdi - katastrofa...volim ja Gobelju, srcan je, borac je...ali valjalo bi da ume i da centrira!!! Rodic ne prepoznatljiv. Gajic?
Videlo se protiv Spartaka kako je bilo kada nas je neko (konaacno) napao.
Zadnja linija nam je bas losa i ne uigrana.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
13:56

Upravo tako. Ja sam samo opleo po centralnim bekovima, ali kritika važi za celu liniju kao šti si napisao. Tu bi trebale promene pod hitno. Čim neko stisne zadnju liniju ili nas bapadne, počnu problemi.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 15.08.2020
13:08

Potrebno je okanuti se Makede,šta ako ne bude bolji od onih koji su uzeli brdo para a nisu pružili minimum znanja.Skinite vi Boćka iPavkova sa tribina i u bacite ih da igraju,nisu oni to zaboravili.Zasićenost i takve cake ne prolaze.Uzimaju plate,neigraju,nema ih nigde,naravno nikom normalnom nije potreban igrač sa tribina.Gsn.trener,Dejan Stanković potrebno je da odmah ubaci npr.Boćka u igru i zamena Pavkov.Ben nije i ne može nikada biti centarfor.Tomanea se otarasite,on veze nema sa fudbalom,bolje i da ga nekom poklonite ako ga hoće.Ne,Zvezdi niko više ne treba.Jedino ako Degenek ode tu dobra zmena.Neki se mogu prodati,popuniti budžet i rasteretit malo klub.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
16:32

Ne možeš zaboraviti ono što nikad nisi ni znao. Ne radi se o nikakvoj prezasićenosti već se radi o tome da su inostrani klubovi već upoznati sa lažnim šampionima i potrebna su nova imena kojima će se takođe pumpati statistika, a na koje će eventualno nasednuti inostrani skauti. zvezda je jedna velika prevara.

avatar
Mangus
Saturday, 15.08.2020
12:43

Bena treba turiti u špic. Tomanea kao zamenu. Iza bena katai spiridonovic i ivanic, a iza kanga i sanogo.
Odbrana pankov, rodic, gobeljic i milunovic i reseno

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
12:28

Dug od 32M € sa već uračunatom neraspoređenom finansijskom dobiti što u prevodu znači da je za toliko dug zvezde veći na dan 31. decembra 2019, a danas nakon proleća bez prihoda i sa ogromnim rashodima još veći i blokiran račun kluba na kraju sezone i to nakon prolećnog upumpavanja uz pomoć tzv. Gazproma, Poštanske Štedionice i FSS koji su zajedno ubrizgali oko čak 13M € što je celokupan godišnji budžet Partizana da bi zvezda imala samo da plati tekuće troškove tokom proleća bez prihoda, da ne bi izgubila licencu za Evropu i zatim bankrotirala su u senci novog upumpavanja novca za renoviranje krš tima koji ni svoje navijače nije mogao da ubedi da titula nije lažna. Vođa nezadovoljan igrom zvezde protiv Partizana u poslednje 4 utakmice se javio da nam objasni kako Partizan dobija više od zvezde da bi sakrio da će zvezda ovog leta dobiti više nego ikad više što dobija od Partizana, a rezultati se već vide u vidu milionskih pojačanja u zvezdi iako nikoga nisu još prodali, a i te koje budu prodali njima neće moći da pokriju ni njihove premije, a kamo li nešto više. Da bi Partizan obezbedio godišnja sredstva za život kluba koja su oko 12M € mora da proda najboljeg ili najtalentovanijeg igrača pa je tako prinuđen da proda Filipa Stevanovića pre vremena, ispod cene, igrača koji se još nije ni ustalio u prvih 11 Partizana, a da ne govorimo šta sve Partizan mora da postigne na terenu da bi došao u situaciju da mu pola tima bude sa milionskim ugovorima, a da na istim pozicijama kao zvezda dovodi nove "milionere", a zvezda ništa od toga ne mora jer ona ima državni bankomat, FSS upravlja kao da im je Grafičar i UEFA koja ne vidi kršenje finansijskog fer pleja jer je račun u blokadi, a Kangi isplaćeno 300k € samo za potpis ugovora. Sve pošteno i regularno, samo još da igrači Partizana na terenu protiv zvezdinih navijača prerušenih u fudbalske sudije pokažu da su najbolji u ligi sa zvezdom i njenih 18 koalicionih klubova. zvezda će se zaustaviti samo ako počne da grebe dno državnog bankomata jer za sve može da nema, samo zvezdu mora uvek da se "nađe". Zašto nije smeo imenom i prezimenom da se potpiše onaj ko je dao ovakvu izjavu, već stoji "iz zvezde"...mislite o tome.