Zvezda - Degenek progovorio o ponudama, ovo je njegov plan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.01.2020.
17:23
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Da li će Zvezda promeniti štopera ove zime?

Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP
Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP

Povezane vesti

Crvena zvezda polako ''brusi'' formu na pripremama u Turskoj uoči drugog dela sezone, a uporedo s tim, prethodnih dana seu medijima dosta pisalo o mogućem odlasku štopera Miloša Degeneka u Kinu.

Međutim, prema tim informacijama, ponuda Kineza nije dostigla željenih tri miliona evra na ime obeštećenja Zvezdi, pa do transfera, bar za sada, nije došlo.

Potom se pojavila i informacija da Degenek ne želi da  ide iz Zvezde ove zime, a kakva je, zapravo, situacija, iskusni štoper je otkrio u današnjem razgovoru sa novinarima.

''Imam ugovor još tri i po godine, za interesovanje Kineza maltene i ne znam. Ne pratim šta se piše. Želim da igram fudbal i budem srećan!

Ja sam rekao prvi dan, kada sam došao u Crvenu zvezdu da sam najsrećniji momak na svetu'',
poručuje Degenek, a prenosi ''Kurir''.

On uverava da najnovije spekulacije o potencijalnom transferu ne mogu da ga poremete.

''Nekoga ko nije navikao na sve to, može da poremeti. Mene ne. I prošle godine sam otišao u Saudijsku Arabiju. Bio je jak ugovor, ali nije sve u parama. Bitno je da se osećaš srećno i kao čovek.

Naravno, sve ima svoje vreme, kad čovek treba da preuzme inicijativu i uradi nešto za svoju porodicu. Ne osećam ja pritisak, imam dva treninga dnevno, radim, gledam da se što bolje spremim i usrećim neke ljude'', naglasio je Degenek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke