Zvezda - Debituje Džoni kapiten!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.08.2014.
10:47
Izvor: Sportske.net

Predvođena novim kapitenom Nikolom Mijailovićem, fudbaleri Crvene zvezde večeras pred svojim navijačima na Marakani dočekuju ekipu subotičkog Spartaka.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ovog vikenda na programu je četvrto kolo domaće Superlige, a utakmica koja bi trebalo da obeleži današnji program jeste ona na Marakani, gde Crvena zvezda dočekuje Spartak, u pohodu na četvrtu uzastopnu pobedu.

U centru pažnje će biti iskusni Zvezdin bek Nikola Mijailović, koji će večeras ''debitovati'' u ulozi kapitena Crvene zvezde, posle odlaska dosadašnjeg vlasnika kapitenske trake Nenada Milijaša.

Mijailović je do sada bio poznat i kao fudbaler koji ne želi da daje izjave medijima, na šta su novinari i skrenuli pažnju treneru Lalatoviću na konferenciji za novinare. Šef struke je javno obećao da će novi kapiten morati da izlazi u susret novinarima, a obećanje je vrlo brzo i ispunjeno, pošto je Mijailović u izjavi ''Sportu'' izneo svoja očekivanja od večerašnjeg kapitenckog debija.

''Hvala treneru Lalatoviću što mi je ukazao čast, ali i veliku obavezu. Zvezdina kapitenska traka obeleži karijeru svakog igrača i sigurno ću umeti da je nosim sa ponosom i težinom, kako na terenu tako i van njega'', poručio je Mijailović.

Inače, Zvezdin šef struke se vrlo pohvalno izrazio o Mijailoviću, ističući da se radi o igraču koji ima veliki uticaj i autoritet u odnosu  na ostale saigrače

Utakmica na Marakani je na programu u 19:30h, pa će biti zanimljivo videti i kako će Zvezdina igra izgledati bez Milijaša, koji je imao sve ''konce igre'' na sredini terena u svojim rukama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke