Zvezda - Danas još dva pojačanja, pomogao i Donald!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.06.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve je duži spisak pojačanja u Crvenoj zvezdi, pet ih je ozvaničeno, a izvestan je dolazak još dvojice novih igrača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Uprava Crvene zvezde i dalje je veoma aktivna po pitanju kadrovskog jačanja tima. Juče je angažovano peto pojačanje ovog leta, iskusni golman Zoran Popović, a pre njega su na ''Marakanu'' stigli i Jovančić, Meleg, Stojiljković i Jevtović.

Ali, to nije sve. Izgleda da će i još dvojica igrača o kojima smo ranije pisali možda već danas otvaničiti saradnju sa srpskim šampionom.

Kako prenosi ''Žurnal'', štoper iz Gane Rašid Samuila je doputovao u Beograd i juče već obavio lekarske preglede. Danas bi sve trebalo da bude potvrđeno potpisivanjem ugovora, ali prema najavama, ovaj 25-godišnji momak će u Zvezdu stići kao pozamljen igrač katarske Al Kadisije.

Sledeći novajlija biće Holanđanin Ebesilio, ofanzivni vezista koji je proteklih godinu i po proveo na Kipru, u dresu APOEL-a iz Nikozije.

Pomenuti list otkriva da će i ovaj igrač već danas ili sutra doputovati na lekarske preglede i potom ozvaničiti saradnju sa Zvezdom.

Ebesilio ima još godinu dana ugovora sa Kipranima, ali uz opciju da već ovog leta ima određene ruke u izboru nove sredine i Zvezda pokušava to da iskoristi.

Dvadesetsedmogodišnji vezista je o Zvezdi razgovarao i sa njenim doskorašnjim kapitenom Mičelom Donaldom, njegovim zemljakom, koji mu je, naravno, ispričao mnogo lepih stvari o našem najtrofejnijem klubu.

Posle toga za Ebisilija više nije bilo dileme i za očekivati je da se on vrlo brzo priključi ekipi Vladana Milojevića na pripremama u Austriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popov Sacha
Wednesday, 27.06.2018
14:49

a gdje ce da igraju Zvezdina deca ?

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 27.06.2018
11:10

Svaka cast upravi, samo da zadrze Borjana i ostatak prvotimaca iz prosle sezone do kraja kv.za LS.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 27.06.2018
11:05

Gde nalazite vise ove majko mila pa takvih u Srbiji koliko hoces...