Zvezda da primi dva gola u Salcburgu? ''Nema šanse!''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.08.2018.
12:54
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

A jedan će beogradski crveno-beli, valjda, uspeti da postignu...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu u Salcburgu igraju utakmicu koja se predugo čekala među njenim pristalicama i koja bi mogla da ima istorijski značaj za klub sa ''Marakane'' ukoliko ekipa Vladana Milojevića izbori plasman u Ligu šampiona.

Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 0:0, iako je Zvezda imala nekoliko odličnih prilika da stekne prednost pred revanš.

Ono što, s druge strane, raduje, jeste činjenica da je Zvezduina odbrana i dalje ''granitna'', da se to nije promenilo ni posle povrede kapitena Vujadina Savića koga je odlično zamenio Srđan Babić.

Dobra vest je da će Savić najverovatnije biti spreman za revanš u Salcburgu, što je i potvrdio u razgovoru za ''Srpski telegraf'', gde se takođe osvrnuo i na prognoze trenera austrijskog tima Marka Rozea da će Salcburg u revanšu postići dva gola protiv Zvezde.

Savić je uveren da se to neće dogoditi.

''Nadam se da neće uspeti u tome, u stvari siguran sam da neće, jer verujem u sistem koji je postavio naš šef, njegove taktičke zamisli i sve što smo do sada uradili. Svako može i ima pravo da se nada, to je u prirodi sporta, a na nama je da im dokažemo da nisu u pravu.

Jedan gol bi trebalo da nam bude dovoljan. Iskreno se nadam da ćemo uspeti. Niko ne može da garantuje da će tako i biti. Oni su igrali polufinale Lige Evrope prošle godine, ali i mi smo ozbiljna ekipa'', poručio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 25.08.2018
13:26

Milojevic je za sve trenere sa kojima se do sada suocio bio i ostao neresiva enigma na taktickom planu jer sve ih je izuo iz cipela. .

avatar
Srpska dijaspora
Saturday, 25.08.2018
15:14

Milojević je stvarno vrhunski trener ali ne bih se složio da je enigma drugim trenerima. Sjeti se samo kako je Trnava odigrala prvu utakmicu na Marakani, pa i revanš, sa 4 puta manjim budžetom od Zvezde. Jednostavno, Zvezda za 2 godine ima u najmanju ruku duplo bolji tim i sve funkcioniše perfektno u ekipi, Milojević je vrhunski jer je jedan od rijetkih trenera Zvezde koji je napravio disciplinu i svaki igrač zna koji mu je zadatak i bez svakog igrača se može. To je ono što ga je napravilo vrhunskim trenerom!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 25.08.2018
16:02

Trnava je jedna od najnezgodnijih ekipa sa kojima je Zvezda igrala poslednjih godina. Zvezda je iz tog dvomeca izasla kao pobednik zahvaljujuci samo Milojevicu jer postavio je neresivu taktiku za protivnika. Ko zna da gleda fudbal taj razumeo cemu ja pricam.

avatar
prike
Saturday, 25.08.2018
13:19

Kladionice misle drugacije. Za tri dana videce se ko je bio u pravu.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 25.08.2018
15:35

Isto su mislile i za Apoel protiv Suduve, kao i za Legiju protiv Trnave. Da je sve po kladionicama, niko nista ne bi radio i svi bi bili grdilo bogati ;)

avatar
svojnasvome
Saturday, 25.08.2018
12:57

Axa znaci njihova dva su nerealna kući a vas jedan je realan u gostima......znaci Miloje je vrh a ovaj je bofle....ne kažem da nije moguća svaka kombinacija al prosto drži se Saviću sebe i igračkih kadrova, sta ti imaš da repliciras njihovom treneru koji je pokazao da je velik gospodin....

avatar
Amar Zornic
Saturday, 25.08.2018
13:19

Nista ruzno Savic nije rekao , jednostavno se osvrnuo na taj koment

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 25.08.2018
13:35

Vedeo, sam koliko puta u Beogradu su nam sutnuli u gol. Milojevic ih je oladio sa taktickom postavkom koja se moze proucavati na fudbalskim Akademijama sirom sveta.