Zvezda - Cvetković promovisan, a ugovor još nije potpisan

Autor: Darko Mitrović
subota 20.12.2014.
11:28
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je pre dva dana i zvanično predstavila svoje prvo pojačanje za nastavak sezone, ali posao oko Cvetkovićevog transfera još nije potpuno doveden do kraja.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Podsetimo, u vreme kad su se u medijima pojavile informacije da je za Cvetkovićeve usluge zainteresovan i Partizan, na Marakani je upriličeno zvanično predstavljanje ovog fudbalera, koji je sa crveno-belima dogovorio saradnju na dve godine.

U međuvremenu, i iz Napretka su saopštili da će Miloš Cvetković od proleća nastupati za Zvezdu, ali je u tom saopštenju takođe navedeno da ugovor između dva kluba još uvek nije potpisan.

''Rukovodstvo Napretka zadovoljno je postignutim dogovorom, a ugovor između Fudbalskog kluba Napredak i Fudbalskog kluba Crvena zvezda biće potpisan tokom sledeće nedelje'', poručuju iz Napretka.

Tim povodom, ''Sport'' prenosi da se zapravo čeka povratak glavnog finansijera Kruševljana Marka Miškovića sa odmora, pa će tek tada biti precizirani svi uslovi ovog transfera.

Postavlja se, onda, i pitanje zbog čega i promocija nije pomerena za još neki dan, dok sve ove formalnosti ne budu okončane.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke