Zvezda čeka na Pavlovića i juri pojačanje u Rusiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.06.2016.
09:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u poodmaklim pregovorima sa Čukaričkim oko transfera Andrije Pavlovića, a dok čeka na reprezentativca Srbije aktivno radi na angažovanju još jednog igrača iz ruske lige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije angažovao je trojicu novih igrača tokom prethodne nedelje i sportski sektor na čelu sa Blažom Raosavljevićem aktivno radi na tome da igrači koje Miodrag Božović želi u timu stignu u klub do 12. juna.

"Zadovoljni smo do sada urađenim, ali tek smo na pola puta. Ima još dosta toga da se završi, u fazi smo pregovora sa nekoliko igrača koji bi trebalo da budu prava pojačanja" kaže za "Novosti" predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Pod terminom "prava pojačanja" predsednik Crvene zvezde podrazumeva igrače kalibra Andrije Pavlovića, napadača Čukaričkog za kojeg su crveno-beli poslali ponudu i čekaju na odgovor "Brđana".

"Golgeter Čukaričkog svakako jedan od naših primarnih ciljeva. Pregovori su u poodmakloj fazi, rečeno nam je da sačekamo do 10. juna kada ćemo dobiti konačan odgovor" otkriva Mijailović.

Osnovni problem za realizaciju transfera Andrije Pavlovića leži u tome što Čukarički ima mnogo bolje ponude za srpskog reprezentativca i traži da suma bude isplaćena u kešu.

"Kažu da imaju ponude koje su bolje od naše i da treba dobro da procene šta im je činiti. Otprilike, traže duplo više od onoga što možemo da platimo. Pogotovo što Čukarički traži pare odmah i celu sumu. Mi smo im, pored novca, ponudili i bonuse koji nisu mali, pa videćemo" objašnjava Mijailović.

Kako bi imali pokriće u slučaju da ih Čukarički odbije, crveno-beli paralelno pregovaraju i sa napadačem Palerma Urošem Đurđevićem.

"Pregovori su u toku, naš sportski sektor je zainteresovan za njega, šanse da dođe na 'Marakanu' nisu male" priznaje predsednik Crvene zvezde.

Ono što navijače srpskog šampiona može da raduje jeste podatak da Zvezda ima još opcija i da bi novi napadač ili krilni fudbaler mogao da stigne iz Rusije.

"Jedan dobar igrač sredine terena trebalo bi da nas pojača, a ne krijemo da bi iz Rusije trebalo da stigne još jedan špic ili krilo. Ne lenčarimo, razgovori i pregovori su u toku i verujem da ćemo uspeti da pojačanja obezbedimo do 13. juna" zaključuje Mijailović.

Dakle, pristalice Crvene zvezde imaju razloga za optimizam jer će ekipa biti još jača nego prethodne sezone, a da li će to biti dovoljno da se obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope ostaje da se vidi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Maksimovic
Monday, 06.06.2016
17:48

Pa normalno za kes da ce da predje nece na zlatnu rec Terzica pa da ga sjebu i posle pritiskaju sto trazi pare.

avatar
Francesko Totti
Monday, 06.06.2016
13:15

Odlican igrac, samo malo skup za nase standarde

avatar
El Diablo
Monday, 06.06.2016
12:35

Pa koliko stranaca ovi planiraju da dovedu?Neka ih neko obavesti da u JSL moze igrati 4 stranca i plus dvojica iz bivse Jugoslavije.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 06.06.2016
11:49

Ja lično nisam za dovođenje Pavlovića jer na tržištu ima mnogo boljih i mnogo jeftinijih igrača od njega. Zvezda je Zvezda i ne treba nikog da čeka.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 06.06.2016
12:12

To i ja kažem, isto tako ne razumem Čukarički, bolje im je da ga sad odma prodaju za 1 milion € ili čak i više, nego da možda dobiju za ko zna koliko godina sve ukupno od zvezde oko 900.000 €. Pavlović mislim da je lošiji od Portugalaca, a takvo skupo pojačanje da ti sedi na klupi i nije isplatljivo.

avatar
Yeti Sumadinac
Monday, 06.06.2016
21:57

Gresis, ako dovedemo Kangu ili coveka tog kalibra videces broj golova, kako Vieire tako i Pavlovica. Kanga izbacuje kifle iz svih coskova terena bez razlike. Odavno mi se nije tako dopao neki igrac.