Zvezda čeka ''kec u Nišu'', a ko će deliti pravdu na ''Čairu''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.05.2017.
17:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Po mišljenju mnogih, ishod utakmice na ''Čairu'' će najverovatnije rešiti pitanje šampiona Srbije u tekućoj sezoni.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

A s obzirom na atmosferu vezanu za sudije u Superligi, jedno od ključnih pitanja uoči utakmice između Radničkog i Partizana biće i to ko će deliti pravdu na ovoj utakmici.

Mediji se tokom današnjeg dana već bave ovom temom, jer je, kako prenosi ''Mondo'', u Humsku navodno već stigla nezvanična informacija da bi pomenutu ulogu mogao da odigra Bojan Nikolić.

On je nedavno ''podigao prašinu'' u javnosti zbog dosuđenog jedanaesterca za Crvenu zvezdu na gostovanju Napretku u Kruševcu, kada je Zvezda slavila sa 2:1, a trener Kruševlčjana Vuk Rašović prokomentarisao da se ''protiv nekih stvari ne može''.

Kada je Partizan u pitanju, prošle sezone je delio pravdu u mečevima između crno-belih i Vojvodine, u kojima ekipa iz Humske nije imala uspeha, a na gostovanju u Novom Sadu je isključio Darka Brašanca kada je Vojvodina slavila sa 3:2.

Ipak, utisak je da ovakve spekulacije samo dodatno podižu tenzije u ionako uzavreloj atmosferi u srpskom fudbalu, pa bi pre bilo kakvih ocena trebalo sačekati da FSS i zvanično objavi imena arbitara za pretposlednje, 36. kolo Superlige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Sunday, 14.05.2017
20:25

Kakav kec, dvojka k'o kuca. Sve je ovo reseno odavno.

avatar
pfc
Sunday, 14.05.2017
21:03

Jeste. To se zna jos od prvog kola da Partizan to dobija. Isto kao sto se znalo I da ce dobiti sva tri derbija. Jedino se nije znalo da ce zvezda sa tribine dati gol.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 14.05.2017
19:58

Zvezda treba da trazi pobedu u derbiju inace nemamo sta da trazimo , samo nasa deca Rile , Racic , Adzic a ne pluamateri i penzioneri. Napred po jos jednu titulu ove nase rasspale lige :)

avatar
Partibrejker
Sunday, 14.05.2017
21:54

O čemu pričaš,derbi je prošao,i pukli ste 3-1.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
09:00

Nisam mogao tamo da ti odgovorim jer nisam imao gde, Vlahovic je protiv Napretka usao u igru pred kraj, ispravno je napisao onaj covek- Napredak je taj koji je imao pravo da se zali u roku od 48h, protiv Vojvodine je njegov nastup blokiran na vreme upravo zbog toga. Cak je sporna i utakmica protiv Backe jer je bio u protokolu, ali ni oni se nisu zalili na vreme, tacnije, nisu se uopste zalili na to.

avatar
Sunday, 14.05.2017
18:20

Proanalizirajte malo utakmicu u Novom Sadu. Kome ponište gol, koja ekipa dobija žute kartone, koja crveni?

avatar
Burazer
Sunday, 14.05.2017
18:06

Bice nereseno.