Zvezda čeka kaznu UEFA, jutros stiglo novo pismo!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.02.2018.
13:48
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crvena zvezda je ipak kažnjena od strane UEFA?

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Kako saznaje "Mondo", Crvena zvezda je kažnjena zatvaranjem jedne tribine uslovno zbog nereda u utakmici protiv Kelna.

U pismu koje je veoma šturo i koje je stiglo jutros u Ljutice Bogdana, piše da je naš najtrofejniji klub kažnjen sa 56 hiljada evra i uslovnim zatvaranjem jedne tribine. Pismo je toliko šturo da čak i ne piše koja tribina će biti zatvorena.

Kazna se odnosi samo na meč sa Kelnom, ali nema jasnih naznaka šta je pravi razlog nove kazne koja je zadesila Crvenu zvezdu.

Navodno je razlog propust u organizaciji tog meča, gostujući navijači su bakljama i raketama čak i "divljali" u pojedinim momentima.

Sada na scenu treba da stupe pravnici u Crvenoj zvezdi, a prvo pitanje koje se postavlja jeste da li će se dve uslovne kazne koju ima Crvena zvezda (prva je ona izrečena zbog podrške Ratku Mladiću u Borisovu) podudariti ili će se voditi odvojeno.

U prvom slučaju, nema sumnje da postoji mogućnost zaključavanja tribine Crvene zvezde već na prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope naredne sezone.

Ako su baklje bile problem u meču protiv Kelna, onda će svakako biti problem i u meču sa CSKA, gostujući navijači su ih palili tokom meča što bi takođe moglo da se vodi kao propust u organizaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 24.02.2018
23:26

Za prvu utakmicu neka zakljucaju ionako je nebitna.

avatar
Old_school
Friday, 23.02.2018
20:39

Kad nasi prave srnj u inostranstvu, mi budemo kaznjeni. Kad stranci prave srnj kod nas, mi budemo kaznjeni. Kad mi kod nas pravimo, mi budemo kaznjeni. Ocekujem da ce sledeca kazna nasim klubovima biti iako nismo ni igrali neku tekmu. Zbog psovanja ispred malih ekrana

avatar
Jelena Renovcevic
Friday, 23.02.2018
18:10

U Pragu i Kelnu nas niko nije pretresao. Mislim da je politika Uefe da se gostujuci navijaci ne pretresaju, sto je mnogo glupo. U Pragu i Kelnu smo mogli uneti bukvalno pusku i nikom nista.

avatar
Alister Krouli
Friday, 23.02.2018
15:18

UEFI kad god je dosadno posalju pismo za Srbiju.

avatar
Ali baba
Friday, 23.02.2018
16:14

Samo se vi nadajte da je tako i ima ko društvo da cvetamo! Sve dok huligani ne prestanu da se ponašaju ko pećinski ljudi stizaće kazne, sve dok ne prestanete da ih podržavate i da mislite da smo mi nešto uefi bitni i da nas mrzi, nama neće biti bolje...

avatar
Ali baba
Friday, 23.02.2018
19:13

@Gogi-11, ma ne zanimamo ih uopšte, osim ako pravimo nerede. Kažnjavaju se i drugi klubovi, samo ti to ne prenose naši mediji kao kad kažnjavaju naše...

avatar
Gogi-11
Friday, 23.02.2018
17:38

Ma pazi bas na obozavaju i pravedno postupaju sa nama. Ako nasi navijaci naprave nerede u gostima mi kaznjeni aki gostujucu naprave nerede kod nas opet mi kaznjeni. A da nevaljamo to jeste tacno i za vecinu huligana krivi su klubovi jer ih oni stvaraju i placaju i naravno drzava

avatar
Alister Krouli
Friday, 23.02.2018
17:12

Sport je najjeftinija duhovna hrana za radnicku klasu.

avatar
Mangus
Friday, 23.02.2018
14:50

Treba se zaliti, ali i da zatvore tribinu na prvoj utakmici nijw neka steta.