Zvezda će sve lakše ulaziti u Ligu šampiona?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.01.2021.
17:50
Izvor: Sportske.net

Danas je Terzić progovorio i na tu temu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Na početku Zvezdinih priprema za drugi deo sezone novinarima se danas obratio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je govorio o brojnim aktuelnim temama u klubu, od prelaznog roka, pa nadalje.

Između ostalog, naglasio je da će u narednom periodu Zvezda sve lakše ulaziti u Ligu šampiona.

''Iz godine u godinu nam je sve lakše da se plasiramo u najelitnije evropsko takmičenje, jer smo tokom prethodnih sezona uspeli da skupimo mnogo bodova, ostvarili dobar koeficijent i zaista smo porasli kao klub.

Sada smo nosioci u prva tri kola i to smatram najvećim uspehom za sedam godina koliko sam u klubu, jer je Crvena zvezda porasla i kao 'kompanija', gde smo tržišno sposobni da ostvarujemo prihode kroz UEFA bonuse.

Imaćemo i na leto realnu šansu da se plasiramo u Ligu šampiona i Ligu Evrope. Po prvi put smo povlašćeni u tri runde, a u četvrtoj treba da budemo junaci i pobedimo boljeg od sebe'', konstatovao je Terzić i dodao da će osvajanje titule u ovoj sezoni biti ''važnije nego ikad'', jer drugoplasirani ne ide u kvalifikacije za Ligu Evrope, već u Ligu konferencija.
-
Baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pekky3
Monday, 11.01.2021
10:21

Pa ovo je prešlo sve igrice i cheat kode! Sećam se jednog druga, njegov ćale pun para kupuje mu sve i svašta a mi onako klinci kao klinci nemamo para a i da imamo odakle nam. Igramo igrice kod njega na compu, on upisuje neke kode, svaki put kad počnemo igrati, on pobedjuje pa se dižè bogu pod oblake i provocira i tako jednog dana i meni kupe comp i menjamo se, jedan dan kod mene drugi dan kod njega, kod mene nema upisivanja kodova i on gubi, ljuti se, sve mu krivo itd. Izadjemo na igralište igramo fudbal, kosarku, odbojku, nema upisivanja koda i gubi sve za redom i to u novim najboljim patikama i sa nekim njegovim pravilima i tako dalje, nema ćaleta vrhovnog vođe i kodova za varanje da mu donesu pobedu...e tako mi sada izgleda i ovo sa zvezdom i u ovom slućaju su skoro svi klubovi pingpong lige (osim njihovih satelita) kao JA...zvezda je moj prebogati drug a fss i sudijska organizacija su njegov ćale i sve mu se može, jer ima cheat kodove i para koliko treba! Neko tužno i morbidno vreme se je uvuklo u naš sport i loše nam se pišè...

avatar
Samo napred
Sunday, 10.01.2021
22:40

Neki bar imaju dnevnicu i po sendvic za komentare,sta li ti Piksi dobijas kad si aktivan na svaku mogucu vest

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 10.01.2021
19:40

Zvezdo samo jako i do kraja po titulu novu za Srbiju i srpsku dijasporu.

avatar
Strah
Sunday, 10.01.2021
20:29

Od kada je zvezda jedini srpski klub i samo kad ona pobedjuje srpski narod se veseli? (a da sećam se od kada je to)

avatar
Samo napred
Sunday, 10.01.2021
22:38

Ti sine vec pocinjes da smaras,koliko je tebi jadan zivot vidim ovde,na svaku vest je tvoj komentar,i to je obicno peckanje nekog drugog kluba i stvaranje mrznje,idi leci malo te komplekse ne ponasaj se ko da si jos uvek u vrticu,leci to dok jos imas vremena

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 10.01.2021
22:00

Gde sam ja to rekao da je Zvezda jedini srpski kub. Nije lepo da siris partizanske lazi za nesto sto ja nisam nikad rekao ljepi.